Napi arhívum: 2011-09-26

Megtérülő informatikai beruházások autóipari beszállítóknak

244

Meghívó

A Centrope-régió – Szlovákia, Csehország, Magyarország és Ausztria – mindinkább egy országhatárokon átívelő hatalmas autógyártási színtérré válik, s mint ilyen, a világ autógyártásának is egyre meghatározóbb szereplője. Nem mindegy tehát, hogy a magyar mérnökök, a beszállító kis- és középvállalatok mekkora részesedést tudnak szerezni ezen a piacon, s mennyire felkészültek a világszínvonalra, ahol a versenyképesség csak korszerű informatikai háttérrel biztosítható.

Az Okos Régió Innovációs Klaszter szeretne elébe menni és megfelelni ezeknek a piaci igényeknek, ezért

Megtérülő informatikai beruházások autóipari beszállítóknak

címmel konferenciát rendez, ahol Ön az értékes információk mellett előnyös üzleti kapcsolatokhoz is juthat és új üzleti lehetőségeket térképezhet fel.

A konferencia ideje: 2011. október 11. délután 14 óra,Helyszíne: a Velence Resort Spa Hotel, 2481 Velence, Tó u. 4-6.

(Amelynek hatalmas fürdőkomplexumát Ön a konferenciát követően, kísérője pedig, akit ingyenesen magával hozhat, már a konferencia ideje alatt is díjmentesen használhat ezen a délutánon/estén.)

A rendezvény célja, hogy hatékony segítséget nyújtson az autóipari beszállító cégeknek és tájékoztassa őket arról, hogy milyen informatikai fejlesztésekkel, hogyan tökéletesíthetik beszállítói pozícióikat, emelhetik termékeik színvonalát.

A PROGRAM:

14.05 – 14.15 Nyitóelőadás: Az autóipar szerepe a magyar nemzetgazdaságban. Az ágazat és az ÚSZT - Dr. Sipos Mihály szakmai tanácsadó, Innovációs és K+F Főosztály Nemzetgazdasági Minisztérium

14.15 – 14.30 Informatikai fejlesztések a beszállítói folyamatok hatékony támogatására- klaszterkínálati előadás - Allaga Gyula elnök, Sárkány Informatikai Zrt.

14.30 – 14.45 A Széchenyi Programiroda tevékenysége és a Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése (GOP-2011-3.2.1) című pályázat bemutatása - Soponyai László vállalkozásfejlesztési tanácsadó

14. 45 – 15.00 Kávészünet

15. 00 – 15.15 Pályázati források informatikai fejlesztésekre - Mlynarik Miklós, projektvezető, Tenderauditor

15.15 – 15.30 Támogatási konstrukciók, önerő biztosítása pályázatokhoz - Nagy Szabolcs, termékfejlesztési vezető, Sopron Bank

15.30 – 16. 00 Konzultáció

 

A konferencia díja: 14.000 Ft/fő (+ 1 grátisz kísérővel)

A részvételi díj tartalmazza: a konferencia belépődíját kávészünettel, a rendezvény szakmai anyagát, amit igényesen szerkesztett e-book formátumban, egy hasznos, 4Gb-os pendrive-on adunk át, valamint feljogosítja résztvevőinket és kísérőjüket a szálloda wellness központjának használatára.

Részvételi szándékát kérjük, mielőbb jelezze a rendezvény háziasszonyának, Szutor Bernadette-nek, a szutor.bernadette@orgament.hu e-mail címen, illetve a 248-3230-as vonalas telefonszámon.

Az on-line jelentkezéshez, kérjük katttintson ide>>>

Megjelenésére feltétlenül számítunk, s szeretettel várjuk!

26 szept 2011