Sárkány Informatikai Zrt.

Amikor a Zebrák a Sárkánnyal találkoznak


Karbantartás, szervízelés
 
Kevéssé ismert, de az első Zebrát Magyarországra cégünk vezetői importálták és fejlesztettek rá egy akkor még regionálisan egyedülálló, ipari gyártószalag melletti vezérlést. Több, mint 20 éves szerviz tapasztalatunk és üzemeltetési tudásunk miatt sokan keresnek bennünket. Nálunk a Zebrák nem csak kereskedelmi termékek, tudjuk hogyan kell a legtöbbet kihozni belőlük.

Cégünk alapító-vezetői mindig is rendszerben gondolkodtak. Milyen kellékanyag, milyen olvasó vagy adatgyűjtő az optimális az adott feladathoz? Ez nem kereskedelmi kérdés, kőkemény üzemeltetés és költség. A Zebrák akkor mutatják meg igazán előnyeiket, amikor megfelelő karbantartás mellett bírják a gyűrődést, azaz megéri nem a legolcsóbbat venni.

Tiszteljük, hogy ha valaki Zebrát tart, ezért a november hó folyamán kötött  kedvezményes karbantartási szerződéseink által csökkenthetjük partnereink üzemeltetési, javítási költségeit.

Miért romolhat el egy nyomtató? Hogyan lehet költséghatékonyan üzemeltetni egy Zebrát? ...bízza ránk a karbantartást és javításokat, hiszen mi értünk a Zebrák nyelvén! Szakembereink folyamatosan vesznek részt az új típusú berendezések tréningjein, folyamatosan frissítik tudásukat. A legelsők között forgalmaztunk Zebrát és a legutolsó modellhez is jól értünk!

További információ, ajánlatkérés>>>