RÓLUNK ÍRTÁK
Oxfordban ítélik oda és a város polgármesterének részvételével adják át a Nemzetközi Socrates-díjat. A kitüntetést a közelmúltban a magyarországi Gábor Dénes Főiskola kapta meg, az indoklás szerint a távoktatás fejlesztésében végzett úttörő tevékenységéért.
 
ELFELEJTETT JELSZÓ

Amennyiben elfelejtette az adminisztrációs felületre való belépéshez szükséges jelszavát, az alábbiak kitöltése után a korábban megadott e-mail címre küldünk egy újonnan generált jelszót. Ha ezek után mégis eszébe jutna a régebbi jelszava, azzal is be tud jelentkezni, és a generált jelszava törlődik. Amennyiben az új jelszavával lép be, kötelező azt módosítania első belépése után.


Felhasználói név:  
Vissza
 
 
Bemutatkozás
Szeretettel köszöntjük Gábor Dénes Főiskola öregdiák honlapján.

A Gábor Dénes Főiskola több mint 20 éves múltra tekint vissza. Több tízezer egykori és aktív hallgatójával a hazai magán műszaki felsőoktatás központi tényezője. Magánintézmény státusánál fogva képes a dinamikus megújulásra; az üzleti szféra által generált képzési kihívásokra gyors válaszokat ad.

Intézményünk közhasznú szervezetként működik a tudásalapú társadalom számítástechnikai és informatikai kultúrájának fejlesztésében. Az oktatás mellett a nemzeti és egyetemes kultúra közvetítésével, az anyanyelvi és az idegen nyelvi ismeretek fejlesztésével, a szaknyelvi ismeretek kialakításával,   az   életen   át   tartó   tanulásra   felkészítéssel is hozzájárul a hallgatók értelmiségi létre felkészítéséhez.
A küldetésnyilatkozatban is megfogalmazott céljainkat az oktatás, a K+F, a tudományszervező tevékenység, a nemzetközi oktatási és tudományos kapcsolatok ápolása és fejlesztése, a tehetségkutatás -és gondozás, valamint kulturális, tudományos, mentori és más szolgáltatások nyújtása, az egészséges életmód feltételeinek biztosítása révén valósítja meg.

A Főiskola vezetése fontosnak tartja az egykori hallgatókkal való kapcsolattartást, és ennek egyik eszköze lehet ez a honlap.

Elérhetőségeink

alumni@gdf.hu
1119 Budapest, Mérnök u. 39.

Berényi-Pál Boglárka főtitkár
berenyip@gdf.hu
1 203 0309

Péterné Hintós Andrea Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ vezetője
hintos@gdf.hu
1 2030304/1320m.

Mészáros Szilvia Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ munkatársa
meszarossz@gdf.hu
1 2030304/8182m.

 
Szolgáltatásaink

A „Hologram” Alumni szervezet az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

   • Kapcsolatépítés
Szeretnénk, ha a GDF-n végzettek több szállal kötődnének az Alma Mater-hez, ugyanakkor fontos, hogy egymást is megtalálják és ápolják a régi főiskolai kapcsolataikat. Ehhez kívánunk a portálon belül eszközt biztosítani a profillapokkal, a feltöltési funkciókkal, a csoportok alakításának lehetőségével.

   • Évfolyamtalálkozók
A Főiskola alumni vezetője szívesen nyújt segítséget az épületben tervezett öregdiák találkozók szervezésében. Segítünk a teremfoglalások lebonyolításában, az évfolyamtársak és a kívánt oktatók elérésében.

   • „Hologram” Alumni Akadémia
Alumni portálunkon és hírleveleinken keresztül hírt adunk a végzett hallgatóink számára a „Hologram” Alumni Akadémia keretében szervezett, a szakmai újdonságokat bemutató rendezvényekről, a karrier napról, a szakmai vagy személyes kompetencia fejlesztő képzésekről.

   • K+F együttműködések
Szívesen fogadunk kutatási megbízásokat, irányuljanak azok akár egy konkrét feladat, elvégzésére, akár egy adott probléma körüljárására, szakmai vélemény és javaslat megfogalmazására. A kutatási megbízások elszámolhatók a vállalati innovációs járulék terhére is. Kutatási területeinkről és szolgáltatásainkról átfogó információt itt kaphat.


   • Diplomás pályakövetés – DPR
A Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) egy országos kutatási projekt, melyhez kapcsolódóan 2010 tavaszán a GDF is elindította végzettjeinek (akik a megkérdezést megelőző egy illetve három évvel korábban szereztek diplomát vagy legalább abszolutóriumot), és az adott félévben aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatóinak online megkeresését.

 A pályakövetési vizsgálat két fő területre fókuszál:

     • A hallgatói motivációs vizsgálattal megismerhetjük a hallgatók munkaerő-piaci, továbbtanulási motivációit, képzéssel szembeni elvárásait, munkaerő-piaci
     várakozásait, képzési és elhelyezkedési stratégiáit, továbbá előkészíthetjük a későbbi pályakövetéses vizsgálatokat.
     • A végzett hallgatók megkérdezésével szeretnénk megismerni munkaerő-piaci helyzetüket, munkavállalói tapasztalataikat, munkaerő-piaci elhelyezkedési
     stratégiájukat, értékelésüket a képzéseinkre és intézményi szolgáltatásainkra vonatkozóan, továbbá szeretnénk feltérképezni a már diplomával rendelkezők
     továbbképzési motivációit.

A kutatás vezetője: Berényi-Pál Boglárka főtitkár

A projekt a Főiskola által elnyert „A munkaerő-piaci kereslet-kínálat összhangjának javítását elősegítő integrált információs rendszerfejlesztés a Gábor Dénes Főiskolán” (Kódszám: TÁMOP 4.1.1-08/2/KMR-2009-0014), pályázat támogatásával valósul meg, a Központi Diplomás Pályakövető Rendszer (TÁMOP - 4.1.3) előírásainak megfelelően.

   • Karrier
Munkaadói ajánlatokkal és karrier tanácsadással segítünk végzett hallgatóink és a munkaadók képviselői közötti kapcsolat megteremtésében. folyamatosan frissülő állás –és szakami gyakorlati ajánlatok adatbázis
itt.


AKTUÁLIS
20 éves a Gábor Dénes Főiskola
2012.05.18.
A GDF idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját. A jubileumi ünnepséget június 5-én 14.00-től tartjuk a Gábor Dénes Főiskolán. (Budapest, Mérnök u. 39.)
Teljes hír olvasása


PARTNEREK

gdf.png markcon2.png      fekete-fehér logo.pngop.png
 
 
GDF - Alumni Portál 2011-2012
Copyright Online Projects 2011
All rights reserved.

Tel:06-1-123-1256