Az előregisztrációt megnyitottuk!

Kedves Sportbarátaink!


Még mindig nem késő előregisztrálni a 34. Suzuki Balaton-átúszásra, amely kedvező idő esetén 2016. július 2-án szombaton kerül megrendezésre (tartaléknapok: július 9., 16., 23).
  • Eredménye már az átúszás másnapján elérhető (helyszíni regisztrálás esetén: 3-4 nap is lehet)
  • Kevesebb a sorban állás a rajtszám átvételnél!
  • A feldolgozás során nem fordulhat elő félregépelés a személyes adataiban!
A helyszíni nevezés és karpánt átvétel 7.00-13.30 tart, rajt 8.00-14.00 között, folyamatosan. A vízben tartózkodási lehetőség 18.00-ig engedélyezett! Felhívjuk a figyelmet, hogy akik gyengébb úszók - nem tudják 4 óra alatt a távot teljesíteni - , azok ne halasszák a rajtot az utolsó időpontra. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy az úszás napján, CSAK a kapott csuklópánton szereplő rajtszám alapján tudunk keresni résztvevőket, név alapján nem. Kérjük, tájékoztassák hozzátartozóikat a kapott rajtszámról, a félreértések elkerülése végett.

Ugyancsak, ha lehetőség engedi, az orvosi igazolást is szerezzék meg. (Lehet háziorvosi, sportorvosi, üzemorvosi igazolás is). Természetesen akinek nincs orvosi igazolása, a rendezvény napján lehetőség lesz annak megszerzésére. Ebben az esetben az esetleges sorban állást vállalniuk kell.

Az jár legjobban, aki időben elindul a rendezvényre, ez fokozottan érvényes az M7-ről érkezőknek. A sok éves tapasztalat alapján az M7 bedugul és az úszásra érkezők nem érkeznek meg a jelentkezés utolsó időpontjára azaz 13.30-ra a révfülöpi labdarúgó pályára (a jelentkezés helyszínére).

A déli partra (Balatonboglárra) érkezőket 7.30-tól a 12 órai utolsó indulással szállítjuk át a jelentkezés helyszínére, Révfülöpre. Abban az esetben, ha a hajóállomás mellett felállított öltözői sátorban kihasználják az átöltözési lehetőséget, kapnak egy ruhatári karszalagot, mely karszalag birtokában a hajókat ingyenesen igénybe vehetik.

Felhívjuk a figyelmet, az jár legjobban aki közvetlenül a rajt helyszínére megy, és idejét úgy tudja beosztani (a fenti információk figyelembevételével), hogy legkésőbb 13.30-ra kényelmesen odaérjen.

Azt javasoljuk, aki teheti tömegközlekedési eszközöket is vegye igénybe, mert a parkolási lehetőség mind a két helyszínen meglehetősen korlátozott, vagy a helyszínektől messzebb tudnak parkolni.
 
A 34. Suzuki Balaton-átúszásra szép időt, eredményes felkészülést kívánunk!Köszöntünk mindenkit a Balaton-átúszás honlapján!

Cégünk 1995 óta szponzorálja és működteti a több ezer átúszó adatainak, eredményének és fotójának fogadására, mérésére és közzétételére alkalmas rendszert.

Oldalunkon lehetőségük van az elő-regisztrációra, megtekinthetik a lezajlott úszások eredményeit és statisztikáit, valamint az üzenőfalon megoszthatják tapasztalataikat úszótársaikkal.

Mindenkinek jó böngészést és sok sikert kívánunk az átúszáshoz!

Sárkány Informatikai Zrt.
atuszas@sarkany.hu


Bejelentkezés
Elfelejtette jelszavát?

Copyright © 2013 - Powered by: Sárkány Zrt.