Megnyitottuk az előregisztrációt!

A 2015 évi Pek-Snack Balaton-átúszás a kedvező idő esetén 2015. július 4-én szombaton kerül megrendezésre. Tartalék napok: július 11, 18.

Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk!
Orvosi Igazolás

Örömmel tudatjuk, hogy a 2 éve bevezetett orvosi igazolás beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A részvevők 2/3-a rendelkezett igazolással, így részükre gyorsabb lett a nevezés. A szervezőbizottságunk úgy döntött, hogy hasonlóan az elmúlt két évhez, az idén is az egy hónapnál nem régebbi, Magyarországon kiállított orvosi igazolással lehet jönni az úszásra. Ha valaki nem tudja hozni az egy hónapnál nem régebbi orvosi igazolását, a helyszínen is lesz lehetőség az orvosi ellenőrzésre. Ebben az esetben az esetleges sorban állást, "idegeskedést" vállalniuk kell.Újdonságok!

Ismét működik az üzenőfal, de a használatához be kell jelentkezni. Az ehhez szükséges regisztráció az oldal jobb oldalán található. Ez nem egyenlő az előnevezéssel, emailt továbbra sem küldünk róla. A korábbi évekhez hasonlóan az "Előregisztráció" menüpontban lehet nevezni, majd szintén kinyomtatva kell hozni a nevezési lapot a helyszínre. Aki viszont beregisztrált az üzenőfal használatához, annak már nem kell még egyszer kitöltenie az adatokat az "Előregisztráció" menüpontban.

Hamarosan további funkciókkal bővítjük a bejelentkezettek profilját. A korábbi úszások, valamint a hozzátartozók és barátok eredményeit lehet majd egyben megtekinteni, valamint, aki nem járul hozzá, hogy eredménye publikus legyen, bejelentkezve meg fogja tudni tekinteni saját eredményét.

Mindenféle ötletet, javaslatot szívesen fogadunk az oldal továbbfejlesztésével kapcsolatban. Ezzel kapcsolatban kérjük, írjanak az atuszas@sarkany.hu email címünkre.
Köszöntünk mindenkit a Balaton-átúszás honlapján!

Cégünk 1995 óta szponzorálja és működteti a több ezer átúszó adatainak, eredményének és fotójának fogadására, mérésére és közzétételére alkalmas rendszert.


Oldalunkon lehetőségük van az elő-regisztrációra, megtekinthetik a lezajlott úszások eredményeit és statisztikáit, valamint az üzenőfalon megoszthatják tapasztalataikat úszótársaikkal.

Mindenkinek jó böngészést és sok sikert kívánunk az átúszáshoz!

Sárkány Informatikai Zrt.
atuszas@sarkany.hu


Bejelentkezés
Elfelejtette jelszavát?Copyright © 2013 - Powered by: Sárkány Zrt.