Az előregisztrációt megnyitottuk!

A 2016 évi Suzuki Balaton-átúszás a kedvező idő esetén 2016. július 2-án szombaton kerül megrendezésre (tartaléknapok: július 9., 16., 23). Hagyomány már, hogy az 5.2 km-t a révfülöpi kikötőből indulva, a balatonboglári Platán strandra érkezve kell teljesíteni. A rajt időszak reggel 8.00 órától délután 14.00-ig tart.Fontos információk
 

A Suzuki Balaton-átúszás alkalmával - mint mindig - az utolsó rajt 14.00 órakor lesz. A vízben tartózkodási lehetőség 18.00-ig engedélyezett! Felhívjuk a figyelmet, hogy akik gyengébb úszók - nem tudják 4 óra alatt a távot teljesíteni - , azok ne halasszák a rajtot az utolsó időpontra.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy az úszás napján,
CSAK a kapott csuklópánton szereplő rajtszám alapján tudunk keresni résztvevőket!
 


Orvosi igazolás

Örömmel tudatjuk Sportbarátainkkal, hogy az elmúlt két évben az előzetes orvosi igazolás beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A résztvevők 2/3-a rendelkezett igazolással, így az ő részükre gyorsabb lett a nevezés.

A szervezőbizottságunk úgy döntött, hogy hasonlóan az elmúlt évekhez: egy hónapnál nem régebbi orvosi igazolással lehet jönni az úszásra. Ha valaki nem tudja hozni 1 hónapnál nem régebbi orvosi igazolását, a helyszínen is lesz lehetőség az orvosi ellenőrzésre. Ebben az esetben az esetleges sorban állást vállalniuk kell.
Köszöntünk mindenkit a Balaton-átúszás honlapján!

Cégünk 1995 óta szponzorálja és működteti a több ezer átúszó adatainak, eredményének és fotójának fogadására, mérésére és közzétételére alkalmas rendszert.

Oldalunkon lehetőségük van az elő-regisztrációra, megtekinthetik a lezajlott úszások eredményeit és statisztikáit, valamint az üzenőfalon megoszthatják tapasztalataikat úszótársaikkal.

Mindenkinek jó böngészést és sok sikert kívánunk az átúszáshoz!

Sárkány Informatikai Zrt.
atuszas@sarkany.hu


Bejelentkezés
Elfelejtette jelszavát?

Copyright © 2013 - Powered by: Sárkány Zrt.