Sárkány Informatikai Zrt.

KÁRTYÁS/NFC-S MEGOLDÁSOK

A Sárkány Informatika magasan képzett szakembergárdával vállalja intelligenskártyák- és POS-terminálok programozását,
egyedi rendszerek kidolgozását, fejlesztését, karbantartását.
Kártyanyomtatók közül cégünk az olasz Evolis és Zebra termékeit forgalmazza, de számos típushoz szállítunk
kellékanyagot kedvező áron. A nyomtatók használatát egyedileg megszemélyesített kártyák készítésekor, egyszínű
vagy színes nyomtatások esetén javasoljuk.
Kártya olvasókat ajánlunk kontaktusos és kontaktusmentes intelligenskártyák, vonalkódos- és mágnes csíkos kártyák
azonosítására.
Bérnyomtatást készítünk, amennyiben a megrendelőnek fényképes belépő-, munkaidő nyilvántartó-, klub tagsági-,
loyalty-,parkoló-, fürdő belépő-, szurkolói-igazolvány-, ebédjegy-, könyvtári igazolvány-, ajándék-, vagy névjegykártyára van szüksége.

BÉRNYOMTATÁS

A kártya grafikájának tervezésétől a kivitelezésig.

KÁRTYANYOMTATÓK

Termékpalettánkban megtalálhatóak az egyszerű asztali kártyanyomtatók és a minőségi HDP technológiával dolgozó professzionális nyomtatók is. Segítünk megtalálni a megfelelő nyomtató kiválasztását.

KÁRTYANYOMTATÓ KELLÉKANYAGOK

Evolis, Zebra, Matica, CIM kártyanyomtatók, bankkártya gyártó és borítékoló gépsorok, teljes körű kellékanyag kereskedelme.
Többféle alapkártya, festékszalag, tisztítókészlet, tokok és csipeszek.

KÁRTYAOLVASÓK, POS TERMINÁLOK

Legkülönfélébb környezethez és felhasználáshoz tudunk ajánlani kártya olvasókat, írókat (kontaktusos, mágneses, kontaktus mentes Mifare, NCF, RFID chip-setekkel) POS terminálokat, pinpadeket.

INTELLIGENSKÁRTYÁS RENDSZEREK

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkező szakembergárdával vállalja RFID - azon belül érintés nélküli kártyák perszonalizálását - valamint kártya terminálok programozását, egyedi kártya menedzsment rendszerek kidolgozását, fejlesztését, karbantartását.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

 • Hogyan alakíthatjuk ki a vevőhűséget?

  7 fontos lépés az Ön hűségkártya rendszerének hatékony működéséhez!  
  Ügyfélszolgálatok, marketingmenedzserek, reklámügynökségek legfrissebb tapasztalatainak összegzése, több száz sikeresen működő hűségkártya-rendszer alapján.

 • Plasztikkártya-megszemélyesítés dombornyomással (EMBOSS)

  Az egyedi kártyamegszemélyesítés tartós és esztétikus módja az adatok dombornyomással történő felvitele. Az adatok elhelyezési lehetősége az alábbi ábra szerint lehetséges.

 • Az NFC technológiáról

  A Near Field Communication (NFC) egy olyan új, rövid távú (kis hatósugarú), vezeték nélküli kapcsolódási technológia, mely különféle érintkezés nélküli összeköttetési és felismerési technológiákból fejlődött ki.

 • Milyen a jó ügyfélkártya?

  Másfél évtizeddel ezelőtt cégünk vezetője marketing szakembereknek tartott bemutatót „Chip-jük meg a vevőket„ címmel.  Akkor még híre hamva sem volt a közösségi marketingnek, SEO-zásnak. Mára a chipkártya alapú loyalty rendszereket túlhaladta az idő.

 • Turisztikai célú kártyarendszerek

  Az intelligens kártyarendszer a helyi turizmus megerősödésében érdekelt turisztikai vállalkozások, helyi önkormányzatok és TDM szervezetek közös céljainak elérését segítő infotechnológia eszköz.

 • Gift kártyák

  Új üzletet nyitott, de nincs kialakult vevőköre?
  Új vevőket szeretne elérni vagy esetleg régi vevőit akarja megerősíteni?
  Az ajándék- vagy más néven gift kártya egy vagy több alkalommal levásárolható értéket hordoz, amelyet a kártyán használt vonalkód, mágnescsík, stb. segítségével lehet egy háttérrendszerben adminisztrálni.

 • Szociális Kártya rendszerek

  Egyre komolyabb problémaként jelentkezik az önkormányzatok esetén a szociális támogatások és segélyek kezelése, valamint az összegek nem a célnak megfelelő felhasználása (ital, dohány áru, uzsorafolyamatok, stb..).

 • Településkártya rendszerek

  Kétirányú kommunikációra épülő (lakosok és a városvezetés között), szorosan az adott város brandjéhez kötődő, rugalmasan testre szabható intelligens kártyarendszer.
  A kártyát a település önkormányzata bocsátja ki (általában térítés ellenében) az állandó lakhellyel rendelkező lakosok számára, valamint a rendszer üzemeltetője is a város, vagy annak tulajdonolt intézménye, cége.