Élelmiszer biztonsági rendszer
Mit evett a kacsa, amit eszem? A Húsipari termék információ egyre fontosabb jelentősége!
A Michelin csillagos éttermek csak olyan állattartótól, termelőtől vásárolnak, aki bizonyítani tudja, hogy milyen takarmányt adtak az állatoknak, biotermelési eljárást ellenőriznek, sőt hálóval fogott halat nem vásárolnak alapanyagnak /tudva lévő, hogy csak a horoggal fogott halnak finom a húsa - a hálóban hosszas szenvedés után fulladnak meg, s ez érződik a halak ízvilágán.
A tudatos táplálkozást ki tudjuk szolgálni termék információval, sőt minden előrejelzésben olvasható, hogy a vevők hiteles, sokoldalú információt szeretnének arról amit esznek, vagy arról milyen minőségű anyagokat használtak az élelmiszer előállítás során.
Ebben nagy szerepe van a jelölésnek, a jelölés automatizálásának, a termék információs folyamat megszervezésének.
Kapcsolatfelvétel >>>