Sárkány Informatikai Zrt.

VONALKÓDOS MEGOLDÁSOK

Cégünk Magyarországon az elsők között kezdett foglalkozni vonalkódos eszközökkel, rendszerekkel és az ehhez tartozó öntapadós címkék gyártásával. Szakmai tapasztalatunk tehát évtizedes múltra tekint vissza.

Éves szinte több tízmillió címkét szállítunk egy-egy szektornak, többségében az ipari szektor számára. Számos nagy magyarországi gyár, termelőüzem és logisztikai központ egyaránt bennünket választott vonalkód technikai kérdéseinek, problémáinak megoldására.
Forgalmazunk és üzemeltetünk Zebra gyártmányú vonalkódnyomtatókat és Metrologic- Honeywell, Tysso, Motorola
gyártmányú vonalkód-olvasókat és adatgyűjtőket.
Az általunk tervezett rendszerek fejlesztése és kiépítése során is ezekre az eszközökre optimalizáljuk a szoftvereket, mivel működésükről több száz üzemóra adatai állnak rendelkezésünkre.

Vonalkódról:
A vonalkódokat sok kontextusban széles körben használják a világ minden táján. A kereskedelemben a használata felgyorsítja a feldolgozást a pénztáraknál, segíti az áruk nyomon követésében. A vonalkódokat széles körben használják az egészségügyben és a kórházban, kezdve a beteg azonosításától. Használhatók tárgyak és emberek nyomon követésére is, pl. eszközök, csomagok, stb. Valamint beléptetésre rendezvényekre, létesítményekben, stb.

Napjaikban egyre nagyobb érdeklődés kíséri a 2D vonalkódokat, amely több adatot tud tárolni fixen pl. hivatkozást egy weboldalra. A beépített kamerával rendelkező mobilkészülékek is könnyedén olvasni tudják.

CÍMKÉK - ETIKETTEK

Legyen szó általános termékismertetőről, könnyen visszaszedhető vagy éppen nagyon erős ragasztóréteggel ellátott anyagról, biztonsági védelemmel rendelkező címkéről, két oldalas vagy akár duo (fellapozható) alapanyagról, szakembereink rendelkezésére állnak a megfelelő etikett kiválasztásában.

VONALKÓD OLVASÓK

A vonalkód olvasók feladat az egyszerű, gyors és pontos adatgyűjtés.
Széles választékú rendkívül kompakt 1D és 2D vonalkód olvasók, akár ipari használatra is.

VONALKÓD NYOMTATÓK

Évtizedes tapasztalatra tekinthetünk vissza a Zebra gyártmányú vonalkód nyomtatók forgalmazása, üzemeltetése és szervizelés terén.

ZEBRA FESTÉKSZALAGOK

A forgalmazott eredeti Zebra festékszalagok mellett, minőségi, alternatív szalagokat is kínálunk Zebra nyomtatókba, melyek ára kedvezőbb.

VONALKÓDOS RENDSZEREK

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

 • A kézmosás fontos, de ugyanilyen fontos a kezünkkel egész nap érintkező eszközök tisztítása is!

  A kézmosás fontos, de ugyanilyen fontos a kezünkkel egész nap érintkező eszközök tisztítása is!

  A mobil számítógépek, táblagépek, nyomtatók, szkennerek és egyéb eszközök alapos fertőtlenítése kritikusan fontos a fertőtlenítések elkerülése érdekében a munkahelyeken és a nyilvános helyeken egyaránt.
  Létezik azonban jó és rossz módszer is a fertőtlenítés elvégzésére.

 • Új nyomtatócsalád

  A jelenlegi igények megkövetelik a mobil és rugalmas nyomtatás lehetőségét, melyhez kínáljuk új nyomtatócsaládunkat.

 • Kellékanyagok

  Standard Wax festékszalagok - kiváló minőség, jelentős költségmegtakarítás

  Prémium Resin festékszalagok - kiváló minőség, jelentős költségmegtakarítás

 • Kiszervezett címkegyártás

  Cégünk, a Sárkány Informatikai Zrt. több mint 20 éve foglalkozik vonalkód technikával, és az ehhez tartozó öntapadós címkék gyártásával. Néhány érv, amiért kisebb és nagyobb cégek egyaránt bennünket választottak, és nem alakítottak ki saját címkegyártó üzemet.

 • Beléptetés, munkaidő nyilvántartás

  Rendszerünk egy Internet platformra helyezett, kiforrott munkaidő-nyilvántartó és beléptető rendszer. Az ajánlott alkalmazás hardver és szoftver elemekből áll, komplex megoldást nyújtva, első kézből, egy szállítótól.

 • Termelés-és minőségfelügyeleti rendszerek

  Az egyedi és tömeggyártás anyag-és termeléskövetése, minőségfelügyelete és a keletkezett adatok rugalmas elemzése, továbbítása.