Sárkány Informatikai Zrt.

RFID azonosítás

Logisztikai folyamat - termék követés az ellátási láncban és/vagy RFID-s raktár

Kevesebb munkaidő, kevesebb munkaerő létszámmal! Kérje egyedi rendszer javaslatunkat, hogy ne legyenek munkaerő gondjai!

Az Agron óriás disztribúciójának folyamat automatizálásáról szolgálunk egy összefoglalóval:

video3.png
vonalkód és RFID együtt esettanulmány rfid-s disztribúcióraGumiipari RFID specialitások - egy gumi ellenőrzési rendszerrel együtt /beépített RFID vagy utólagos RFID azonosítókkal/ ellenőrizhetjük a gumik állapotát, ezáltal baleseteket előzhetünk meg, optimalizálhatjuk az üzemanyag fogyasztást és így költség hatékonyak is vagyunk illetve védjük a környezetet.

Ajánljuk: személyszállítással foglalkozóknak, autószervizeknek, márka gyártóknak, gumi javítóknak...Hulladék RFID kezelési specialitások - partnerünk, a Motorola webinarja az RFID-s hulladék gazdálkodási folyamat előnyeiről:

video4.png

Ajánljuk: okos városoknakGyógyszertáraknak, kórházi eszközök nyilvántartásához: az RFID biztosítja azt a rugalmasságot, amely a készletet, a felhasznált gyógyszerek, értékes műszerek és fogyó anyagok naprakész átláthatóságát biztosítja. Egy-egy rendszer bevezetésével nagyságrendekkel javul az amúgy is folyamatos létszám hiánnyal küszködő egészségügyi intézmény költséghatékonysága és jelentősen csökkenthető az adminisztráció is.

Ajánljuk: gyógyszertáraknak, kórházaknak, egészségügyi termék forgalmazóknak.


Kapcsolatfelvétel >>>

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

 • Termelés-és minőségfelügyeleti rendszer

  Az egyedi és tömeggyártás anyag-és termeléskövetése, minőségfelügyelete és a keletkezett adatok rugalmas elemzése, továbbítása.

 • Chipkártya olvasóink típusai

  Az ACS által fejlesztett magas minőségű és megbízható számítógéphez csatlakoztatható kontaktusos chipkártya olvasó, mely különböző iparági szabványokon alapul.

 • RFID tagek típusai

  Az RF azonosítók számos formában elérhetőek a címkékben és a kártyákban való beépítésen kívül pl. karpánt, kulcstartó, ...

 • Castles POS termináljai és olvasói

  A Castles Technology Co., Ltd. vezető szerepet tölt be a fizetési ágazatban. Olyan innovatív termékcsaládokat kínálnak a kereskedőknek, amelyek zökkenőmentesek, egyszerűek és biztonságosak. 

 • UHF azonosítás

  Készletazonosítást és nyomon követést az RFID technológiával lehet hatékonyan, gyorsan és pontosan megoldani.

 • Termeléskövetés RFID-vel

  A termelés követő azonosító rendszerek a gyártás során keletkező adatokat dolgozzák fel. Ezáltal ellenőrizni lehet az alkatrészek beszerelését és annak minőségét.

 • RFID azonosítás

  Logisztikai folyamat - termék követés az ellátási láncban és/vagy RFID-s raktár

  Kevesebb munkaidő, kevesebb munkaerő létszámmal! Kérje egyedi rendszer javaslatunkat, hogy ne legyenek munkaerő gondjai!

 • Állattenyésztés, vadgazdálkodás

  Az RFID azonosítás ezen a területen nemcsak az állatok egyedi nyilvántartását, hanem sok esetben tudományos célokat is szolgál. Az összegyűjtött takarmányozási és szaporodási, viselkedési adatokat elemezve betegségeket lehet megelőzni, sőt tej, hús, méz stb biotermelési tényezőket ellenőrizni.

 • RFID a sportban

  A résztvevők, játékosok azonosítása fontos szerepet játszik a sport teljesítmény, edzés terv fejlesztésében, sőt a korrektebb bírói döntések meghozatalában is.

 • Tárgyi eszköz nyilvántartó és leltározó rendszer

  Készletazonosítást és nyomon követést az RFID technológiával lehet hatékonyan, gyorsan és pontosan megoldani.

 • Gumiabroncs nyilvántartó rendszer

  Megoldásunk egy olyan központi rendszer, ahol a gumikba elhelyezett UHF RFID chip alapján a gumi állapotára és előéletére vonatkozó minden információt tárolunk.

 • Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer

  Megoldásunk egy Internet platformra helyezett, kiforrott beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer. Az ajánlott alkalmazás hardver és szoftver elemekből áll, komplex megoldást nyújtva.

 • RFID-technológiára van szükségem?

  Képzeljük el, hogy az élelmiszer áruházban vásárolt hústermék  csomagolását egy bármilyen okos telefonnal olvasható címkével látták el.