Sárkány Informatikai Zrt.

KÁRTYAOLVASÓK, POS TERMINÁLOK

Legkülönfélébb környezethez és felhasználáshoz tudunk ajánlani kártya olvasókat, írókat (kontaktusos, mágneses, kontaktus mentes Mifare, NCF, RFID chip-setekkel) POS terminálokat, pinpadeket.

Természetesen ezeket az eszközöket rendszerbe is illesztjük és igény szerint a hozzá szükséges szoftverelemeket is megírjuk vagy fejlesztő készletet biztosítunk hozzá.

A mágneskártyaolvasó, olyan hardvereszköz, amely a mágnescsíkkal rendelkező kártyák mágnescsíkjaiban ír adatot, vagy a belekódolt információt olvassa le. A mágneskártyaolvasókat számítógéppel soros porton, USB-csatlakozón vagy billentyűzetes porton keresztül használhatjuk.

A kártya hátoldalán található mágnescsík, műanyagszerű szalaggal bevont mágneses részecskékből áll. Ez a mágneses réteg 3 sávból(trackből) áll.

A mágneskártya olvasók alapból nem tudják írni a csíkot, ehhez speciális mágneskártya író-olvasó készülék kell.

Kiemelt mágneskártya olvasóink:

MSR100 (mindhárom sávot olvasni tudó USB-s olvasó)

508.pngmsr100.jpg
Kiemelt mágneskártya író/olvasónk:

MSR-606 (mágnescsík író/olvasó (HiCo & LoCo))

 791.png

Vonalkód olvasókhoz kattintson ide.

Kontaktus és kontaktus nélküli chip kártyaolvasók és írók,  fejlesztői készletek:

Feltöltés alatt...

POS terminálok:

Feltöltés alatt...

RFID olvasókhoz kattintson ide.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

 • Hogyan alakíthatjuk ki a vevőhűséget?

  7 fontos lépés az Ön hűségkártya rendszerének hatékony működéséhez!  
  Ügyfélszolgálatok, marketingmenedzserek, reklámügynökségek legfrissebb tapasztalatainak összegzése, több száz sikeresen működő hűségkártya-rendszer alapján.

 • Plasztikkártya-megszemélyesítés dombornyomással (EMBOSS)

  Az egyedi kártyamegszemélyesítés tartós és esztétikus módja az adatok dombornyomással történő felvitele. Az adatok elhelyezési lehetősége az alábbi ábra szerint lehetséges.

 • Az NFC technológiáról

  A Near Field Communication (NFC) egy olyan új, rövid távú (kis hatósugarú), vezeték nélküli kapcsolódási technológia, mely különféle érintkezés nélküli összeköttetési és felismerési technológiákból fejlődött ki.

 • Milyen a jó ügyfélkártya?

  Másfél évtizeddel ezelőtt cégünk vezetője marketing szakembereknek tartott bemutatót „Chip-jük meg a vevőket„ címmel.  Akkor még híre hamva sem volt a közösségi marketingnek, SEO-zásnak. Mára a chipkártya alapú loyalty rendszereket túlhaladta az idő.

 • Turisztikai célú kártyarendszerek

  Az intelligens kártyarendszer a helyi turizmus megerősödésében érdekelt turisztikai vállalkozások, helyi önkormányzatok és TDM szervezetek közös céljainak elérését segítő infotechnológia eszköz.

 • Gift kártyák

  Új üzletet nyitott, de nincs kialakult vevőköre?
  Új vevőket szeretne elérni vagy esetleg régi vevőit akarja megerősíteni?
  Az ajándék- vagy más néven gift kártya egy vagy több alkalommal levásárolható értéket hordoz, amelyet a kártyán használt vonalkód, mágnescsík, stb. segítségével lehet egy háttérrendszerben adminisztrálni.

 • Szociális Kártya rendszerek

  Egyre komolyabb problémaként jelentkezik az önkormányzatok esetén a szociális támogatások és segélyek kezelése, valamint az összegek nem a célnak megfelelő felhasználása (ital, dohány áru, uzsorafolyamatok, stb..).

 • Településkártya rendszerek

  Kétirányú kommunikációra épülő (lakosok és a városvezetés között), szorosan az adott város brandjéhez kötődő, rugalmasan testre szabható intelligens kártyarendszer.
  A kártyát a település önkormányzata bocsátja ki (általában térítés ellenében) az állandó lakhellyel rendelkező lakosok számára, valamint a rendszer üzemeltetője is a város, vagy annak tulajdonolt intézménye, cége.