Sárkány Informatikai Zrt.

RFID ADATGYŰJTŐK ÉS TABLETEK

Az RFID adatgyűjtő terminálok segítenek azonosítani, nyomonkövetni, készletmozgásokat tárolni és egyedi műveleteket végrehajtani.
A készülékek egyedileg testre szabhatóak pl. vonalkódolvasó, RFID olvasó, az ujjlenyomat-azonosító, valamint az egyéb hasznos modultokkal. Fejlett technológiát alkalmaz, és hatékony funkciókat és megbízható teljesítményt nyújt. Intelligens működési platformmal és moduláris, rugalmas konfigurációval, képes kielégíteni a különböző ügyfelek igényeihez igazított követelményeket.

Olvasóinkat és adatgyűjtőinket nemcsak forgalmazzuk, de fejlesztjük és rendszerbe is integráljuk, valamint karbantartjuk is akár egyszeri, akár rendszeres, szerződéses kereteken belül.

Cégünk vállalja a teljes körű  WLAN hálózat kiépítést is, antennák-, acces point (elfogadó pontok) felszerelését konfigurálását. Kereskedőink ügyfeleink rendelkezésére állnak a megfelelő eszközök, vonalkód olvasók, adatgyűjtők, RFID eszközök valamint vezeték nélküli eszközök kiválasztásában.
Motorola fejlesztésekben forduljon hozzánk bizalommal!

Kiemelt termékünk, melyek IP67-es védettséggel rendelkeznek:

Főbb jellemzőik: 4G/WIFI/BT/GPS, Minőségi kamera, Mifare Classic 1K chip kezelés, 1D-, 2D vonalkód olvasás, LF/HF/UHF RFID olvasás, Android operációs rendszer


OP9908 Ipari adatgyűjtő- vezeték nélküli mobil olvasó
 Industrial-handheld-PDA.jpgandroid-handheld-PDA.jpg
Az adatgyűjtő a logisztikai folyamatok, kereskedelmi és raktári feladatok nélkülözhetetlen eszköze. Könnyen integrálható ERP vagy más folyamat követő rendszerekbe, üzemeltetési költsége kedvező.  Billentyűzet segítségével könnyebb az adatok rögzítése. 4 inch-es LCD kijelzővel rendelkezik. 8 millió pixeles hátsó kamerája autofókusszal és vakuval. 
tovabb.png

OP9918 Ipari adatgyűjtő- vezeték nélküli mobil olvasó
OPP9918.jpg
Ez ipari adatgyűjtő modern kinézetével és nagy 5,5 inch-es kijelzőjével megkönnyíti a különböző kereskedelmi, logisztikai ls raktári feladatokat. Integrálható ERP vagy más folyamat követő rendszerekbe. 8 millió pixeles hátsó kamerája autofókusszal és vakuval.
tovabb.png

OP9907 Ipari tablet – Új generációs ipari tábla PC
OP9907.jpg
Olyan internetes információs terminál, amely fejlett technológiával, hatékony funkcióval, megbízható teljesítményt nyújt. A 7 inch-es LCD kijelző erős napfény alatt is jól látható. 7000mAh újratölthető lítium akkumulátorral, illetve 8 millió pixeles hátsó kamerával autofókusszal és 2 millió pixeles első kamerával.  
tovabb.pngKAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

 • Termelés-és minőségfelügyeleti rendszer

  Az egyedi és tömeggyártás anyag-és termeléskövetése, minőségfelügyelete és a keletkezett adatok rugalmas elemzése, továbbítása.

 • Chipkártya olvasóink típusai

  Az ACS által fejlesztett magas minőségű és megbízható számítógéphez csatlakoztatható kontaktusos chipkártya olvasó, mely különböző iparági szabványokon alapul.

 • RFID tagek típusai

  Az RF azonosítók számos formában elérhetőek a címkékben és a kártyákban való beépítésen kívül pl. karpánt, kulcstartó, ...

 • Castles POS termináljai és olvasói

  A Castles Technology Co., Ltd. vezető szerepet tölt be a fizetési ágazatban. Olyan innovatív termékcsaládokat kínálnak a kereskedőknek, amelyek zökkenőmentesek, egyszerűek és biztonságosak. 

 • UHF azonosítás

  Készletazonosítást és nyomon követést az RFID technológiával lehet hatékonyan, gyorsan és pontosan megoldani.

 • Termeléskövetés RFID-vel

  A termelés követő azonosító rendszerek a gyártás során keletkező adatokat dolgozzák fel. Ezáltal ellenőrizni lehet az alkatrészek beszerelését és annak minőségét.

 • RFID azonosítás

  Logisztikai folyamat - termék követés az ellátási láncban és/vagy RFID-s raktár

  Kevesebb munkaidő, kevesebb munkaerő létszámmal! Kérje egyedi rendszer javaslatunkat, hogy ne legyenek munkaerő gondjai!

 • Állattenyésztés, vadgazdálkodás

  Az RFID azonosítás ezen a területen nemcsak az állatok egyedi nyilvántartását, hanem sok esetben tudományos célokat is szolgál. Az összegyűjtött takarmányozási és szaporodási, viselkedési adatokat elemezve betegségeket lehet megelőzni, sőt tej, hús, méz stb biotermelési tényezőket ellenőrizni.

 • RFID a sportban

  A résztvevők, játékosok azonosítása fontos szerepet játszik a sport teljesítmény, edzés terv fejlesztésében, sőt a korrektebb bírói döntések meghozatalában is.

 • Tárgyi eszköz nyilvántartó és leltározó rendszer

  Készletazonosítást és nyomon követést az RFID technológiával lehet hatékonyan, gyorsan és pontosan megoldani.

 • Gumiabroncs nyilvántartó rendszer

  Megoldásunk egy olyan központi rendszer, ahol a gumikba elhelyezett UHF RFID chip alapján a gumi állapotára és előéletére vonatkozó minden információt tárolunk.

 • Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer

  Megoldásunk egy Internet platformra helyezett, kiforrott beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer. Az ajánlott alkalmazás hardver és szoftver elemekből áll, komplex megoldást nyújtva.

 • RFID-technológiára van szükségem?

  Képzeljük el, hogy az élelmiszer áruházban vásárolt hústermék  csomagolását egy bármilyen okos telefonnal olvasható címkével látták el.