Sárkány Informatikai Zrt.

RFID OLVASÓK, ANTENNÁK

Az RFID címkék, tag-ek vagy kártyák írásához és olvasásához való eszközök, melyekre megnövekedett kereslet van az érintésmentes alkalmazások iránti növekvő igények kielégítésére.


LF (125KHz alacsony frekvencia) azonosításhoz való:


HF (13,56MHz magas frekvencia, ISO14443A/B, ISO15693) azonosításhoz való:
Ezeket az olvasókat a 13,56 MHz-es RFID technológiára fejlesztették ki, különféle érintés nélküli protokollok támogatására, mint például az ISO 14443 A és B típus, a MiFare®, a FeliCa és az NFC, hogy megkönnyítsék azok széles körű alkalmazását.

202U Mifare UID olvasó  ACR122U NFC olvasó
ACR1252U NFC olvasó (NFC Forum által certifikált olvasó)
768.png
 
3-acr122u-250x250.png  342-acr1252u-250x250.png
 ACR35 NFC mobil kártyaolvasó
 ACR1255U-J1 Bluetooth NFC olvasó
 AMR220-C1 Bluetooth mPOS olvasó
 341-acr35-250x250.png  403-acr1255u-j1-250x250-v2.png  452-amr220-c1.png


UHF (860-960MHz, ISO18000-6C) azonosításhoz való:

Integrált olvasó(8pdi)
 Integrált olvasó(12pdi)
RFIDreader-5.jpg
RFIDreader-6.jpg

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

 • Termelés-és minőségfelügyeleti rendszer

  Az egyedi és tömeggyártás anyag-és termeléskövetése, minőségfelügyelete és a keletkezett adatok rugalmas elemzése, továbbítása.

 • Chipkártya olvasóink típusai

  Az ACS által fejlesztett magas minőségű és megbízható számítógéphez csatlakoztatható kontaktusos chipkártya olvasó, mely különböző iparági szabványokon alapul.

 • RFID tagek típusai

  Az RF azonosítók számos formában elérhetőek a címkékben és a kártyákban való beépítésen kívül pl. karpánt, kulcstartó, ...

 • Castles POS termináljai és olvasói

  A Castles Technology Co., Ltd. vezető szerepet tölt be a fizetési ágazatban. Olyan innovatív termékcsaládokat kínálnak a kereskedőknek, amelyek zökkenőmentesek, egyszerűek és biztonságosak. 

 • UHF azonosítás

  Készletazonosítást és nyomon követést az RFID technológiával lehet hatékonyan, gyorsan és pontosan megoldani.

 • Termeléskövetés RFID-vel

  A termelés követő azonosító rendszerek a gyártás során keletkező adatokat dolgozzák fel. Ezáltal ellenőrizni lehet az alkatrészek beszerelését és annak minőségét.

 • RFID azonosítás

  Logisztikai folyamat - termék követés az ellátási láncban és/vagy RFID-s raktár

  Kevesebb munkaidő, kevesebb munkaerő létszámmal! Kérje egyedi rendszer javaslatunkat, hogy ne legyenek munkaerő gondjai!

 • Állattenyésztés, vadgazdálkodás

  Az RFID azonosítás ezen a területen nemcsak az állatok egyedi nyilvántartását, hanem sok esetben tudományos célokat is szolgál. Az összegyűjtött takarmányozási és szaporodási, viselkedési adatokat elemezve betegségeket lehet megelőzni, sőt tej, hús, méz stb biotermelési tényezőket ellenőrizni.

 • RFID a sportban

  A résztvevők, játékosok azonosítása fontos szerepet játszik a sport teljesítmény, edzés terv fejlesztésében, sőt a korrektebb bírói döntések meghozatalában is.

 • Tárgyi eszköz nyilvántartó és leltározó rendszer

  Készletazonosítást és nyomon követést az RFID technológiával lehet hatékonyan, gyorsan és pontosan megoldani.

 • Gumiabroncs nyilvántartó rendszer

  Megoldásunk egy olyan központi rendszer, ahol a gumikba elhelyezett UHF RFID chip alapján a gumi állapotára és előéletére vonatkozó minden információt tárolunk.

 • Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer

  Megoldásunk egy Internet platformra helyezett, kiforrott beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer. Az ajánlott alkalmazás hardver és szoftver elemekből áll, komplex megoldást nyújtva.

 • RFID-technológiára van szükségem?

  Képzeljük el, hogy az élelmiszer áruházban vásárolt hústermék  csomagolását egy bármilyen okos telefonnal olvasható címkével látták el.