Sárkány Informatikai Zrt.

Intelligens Vezeték nélküli idegenvezető(Tourguide) rendszer


tourguide.jpg

A többcsatornás rádiós adó-vevő készülékkel a városnéző saját tempójában megfelelő hangminőségben hallhatja az idegenvezetést. A 100 választható csatorna biztosítja, hogy egy időben egy helyen több csoport is zavartalanul hallgathatja saját idegenvezetőjét. A rendszer 1 db adó- és tetszőleges számú vevőkészülékből állhat. Az adó készülék a túravezetőnél, míg a vevőkészülék a látogatóknál vannak.  Az adó- és vevőkészülékek 150-200 méter távolságra is lehetnek egymástól a hangminőség romlása nélkül. A vevőkészülékekhez fülhallgató tartozik, hogy a városnéző megfelelő minőségben hallja az idegenvezetést. A készülékek a beépített akkumulátorok segítségével 15-20 órát is képesek működni.
tourguide2.jpg

Intelligens Vezeték nélküli idegenvezető(Tourguide) rendszer  előnye, hogy  - könnyű és egyszerű a használata, - a csoport minden tagja megfelelő minőségben hallja az idegenvezetőt, - nem kell egy csoportban lenni, mindenki saját tempójában élvezheti a városnézést, - egyidőben, párhuzamosan zajló idegenvezetés nem zavarja egymást, - nem zavarja a körülötte lévő nézelődőket, mert csak a felhasználó hallja az idegenvezetést,  - külső zajok sem zavarják a csoport tagjait.
A készülékek használhatóak - városnézésnél,  - busz túránál, - csoportos túránál, - múzeum, galéria tárlatvezetésnél, - cég, illetve gyárlátogatások során, - konferenciákon.

Ajánlatkérés >>> 

Tovább a webshopba>>>