Sárkány Informatikai Zrt.

Nyomtatók szervizelése


Szeretné csökkenteni működési költségeit?
A rendszeres megelőző karbantartással minden gép élettartamát meg lehet növelni.


Nagy múltra tekintünk vissza az automatikus azonosítási eszközök szervizelése, karbantartása és rendszerbe illesztése terén. Cégünk szakemberei adták el az első Zebra vonalkód nyomtatót Magyarországon; egyikük fejlesztette az első vonalkód generáló programot gyártósorok mellé. Büszkék vagyunk rá, hogy a legtapasztaltabb Zebra szakértők nálunk vannak. Mindemellett, folyamatosan veszünk részt képzéseken és folytatunk tapasztalat cserét a környező országokban.

ACS, Motorola és Tysso termékekből, CIM, Matica és Zebra kártya nyomtatókból - az asztali géptől, a bankkártya gyártó és borítékoló gépsorig - már minden kategóriában raktunk össze és szedtünk szét gépeket, cseréltünk alkatrészt, telepítünk át és integráltunk rendszerbe. Általában a kezelő személyzet oktatását is kérni szokták tőlünk, ebben is tudunk segítséget nyújtani.

Három nagy kereskedelmi bank és egy milliárdos pénzügyi szolgáltató is minket választott karbantartási partnereként. Továbbá, főként az autóipari nagy beszállító cégekkel működünk együtt, ahol akár 24 órás rendelkezésre állást is tudunk biztosítani.

Nálunk a kereskedelem részét képezi a szakmai támogatás és a szerviz háttér biztosítása.
Vonalkód nyomtató szerviz
   
Kapcsolatfelvétel >>>  
   
Kártya nyomtató szerviz        Kártya domborító szerviz        Auto ID szerviz