Havi arhívum: december 2013

Porthole Klub Kártya

porthole

Talán nem jelent más tollával ékeskedést, ha örülünk egy partnerünk fejlődésének. A balatoni hajózásban fontos szerepet játszó Porthole klub kártyái nálunk készülnek, így kicsit mi is részesei lehetünk legújabb sikerüknek.

http://porthole.hu/kikoto/mult-heten-megalakult-a-balaton-masodik-vitorlaskikoto-lanca-8260/

Várjuk szeretettel azokat a klubokat, vállalkozásokat, ahol szintén szeretnének kártyát kiadni, vagy akár „okos” kártyán alapuló rendszert bevezetni.

Talán önnek is szerencsét hozunk!

30 dec 2013

Klaszter Karácsony

klaszter karácsony

24 dec 2013

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket

sarkany karácsony

24 dec 2013

Sárkányhajós emlékérem

emlékérem

Idén nyáron zajlott Szegeden a 11. IDBF Nemzetek Közötti Sárkányhajó Világbajnokság. 30 ország, több mint 3600 versenyzője állt rajthoz. Erre a nagyszabású rendezvényre a Sárkány Zrt készítette el az összes résztvevő akkreditációs kártyáját és a versenyen használt rajtszámokat is. A sikeres együttműködés megkoronázásaként a képen látható emlékérmet kaptuk a szövetségtől.

A sárkányhajó VB-ről beszámolókat olvashat itt: http://szegedma.hu/cimke/sarkanyhajo-vilagbajnoksag

A kártyanyomtatásról további információkat kaphat itt: www.sarkany.hu

05 dec 2013

Új termékünk, az MSR100 mágneskártya olvasó

20131105_112958

Cégünk évek óta foglalkozik a vonalkódos eszközök mellett mágneskártya olvasók forgalmazásával. Új termékünk, az MSR100 mágneskártya olvasó gyorsan kedveltté vált ügyfeleink körében kis mérete és nagy tudása miatt. A kártyaolvasó USB-s porttal kapható, fekete színű, mindhárom track-et olvassa. Kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek!

02 dec 2013