Havi arhívum: október 2013

Kiszervezett címkegyártás

qr

Cégünk, a Sárkány Informatikai Zrt. több mint 20 éve foglalkozik vonalkód technikával, és az ehhez tartozó öntapadós címkék gyártásával.
(tovább…)

25 okt 2013

Budavári Szociális Kártya

budavar

Két éve kezdődött az I. kerületi Önkormányzattal együtt működve a Budavári Szociális Kártya fejlesztése, így elérkezettnek látjuk az időt, hogy kiértékeljük a tapasztalatainkat és ezt Önökkel is megosszuk.

(tovább…)

22 okt 2013

20 évesek lettünk

sarkany 20 eves

Ezúton is köszönjük minden kedves Partnerünknek a bizalmat, akik az elmúlt 20 évben cégünket választották vonalkódos és kártyás rendszereik megoldásában! Nélkülük nem érhettük volna meg ezt a szép kort! Bízunk benne, hogy az elkövetkező években is számítanak szakértelmünkre, precizitásunkra!

21 okt 2013

28.SPAR Budapest Maraton

1379432_607471945958502_1391191257_n

Egy vállalkozás életében is fontos, hogy a munkájára, teljesítményére büszke lehessen. Remek alkalom volt erre a hétvégén zajló 28.SPAR Budapest Maraton, ahol rekordszámú, 21 930 futó indult. A résztvevők nem csak a verseny helyszínén, hanem az egész belvárosban futómezben és rajtszámmal sétálgattak megmutatva mindenkinek, hogy ők teljesítették a távot. A viselt rajtszámhoz, amit a BSI Sportmarketing nyomtatott, a speciális, vízálló alapanyagot mi szállítottuk. Gratulálunk minden résztvevőnek a kiváló teljesítményért, a szervezőknek a minden apró részletre kiterjedő, kemény munkáért. Örülünk, hogy ha kis részben is, de hozzájárulhattunk a sikerhez!

Amennyiben Önöknél is felmerülnek egyedi igények öntapadós vagy folyamatos anyagokra, kérem tekintse meg weboldalunkat.

http://www.sarkany.hu/

18 okt 2013

Szabadság, mobiltárca – e kettő kell nekem

12_Mobile_payment_03

Ma már nem kérdőjelezi meg senki, hogy különféle kártyákkal tömött tárcánk néhány éven belül okos mobiltelefonunkra fog költözni, s mobiltárcának fogjuk hívni. A kérdés csak az, hogy a programban részt vevő cégek közül melyek lesznek képesek a lehető legkevesebb szereplő közbeiktatásával összekötni az ügyfeleket a szolgáltatókkal.

(tovább…)

15 okt 2013

Virtuális kártya segíti a munkavállalást Európában

Megjelenik a szakmai képesítést igazoló virtuális kártya, amelynek segítségével európai szakemberek kevesebb papírmunkával vállalhatnak munkát más uniós országban: erről döntött az Európai Parlament szerdán. A képviselők egy új figyelmeztető rendszer elindítását is megszavazták, amelynek köszönhetően egy szakma gyakorlásától eltiltott munkavállalók más tagországban sem dolgozhatnak az adott területen.

(tovább…)

11 okt 2013