Nyári úszófesztiváljaink

DSC_0202_nagy

Cégünk 2015-ben 3 úszófesztiválon is részt vesz, amiknek az informatikai hátterét biztosítjuk és a lebonyolításban is segédkezünk. Mintegy 14.000 úszót szolgálunk ki egy szezon alatt.

(tovább…)

30 ápr 2015

RFID szerepe az élelmiszeriparban

Cow_01

Az RFID (Radio-frequency identification), azaz rádióhullám alapú azonosító, egyre inkább terjed az ipar több területén, egyik fő felhasználási területe az élelmiszeripar. A vonalkódot leváltó technológia előnye elődjével szemben, hogy mellőzi az emberi jelenlét szükségességét, növeli a minőség-ellenőrzés hatékonyságát, illetve nagymértékben segíti és leegyszerűsíti a termeléskövetést.

(tovább…)

30 márc 2015

Azonosítás az egészségügyben

RFID

A legmodernebb azonosítási technológia, az RFID, már közel 15 éve, a 2000-es évek elején kezdett el terjedni. Legszélesebb körben a kereskedelem, az egészségügy, és a gyárak alkalmazzák ezt a fajta azonosítási módszert, ami 2015 és 2020 között 10.4 milliárd dolláros üzletté nőheti ki magát.

(tovább…)

16 márc 2015

Itt a tavasz, virágzik a vonalkód gyártás!

48901.w

Már gyártjuk a rajtszámokat a 8. Spuri Balaton Szupermaraton-ra, valamint megkezdtük a felkészülést az egyéb sportrendezvényre is (Úszófesztivál, Balaton-átúszás, egyéb futó és kerékpáros rendezvények), ahol cégünk dolgozik.

(tovább…)

02 márc 2015

On-line kasszák a szolgáltatási szektorban

3006059-poster-1280-square-can-become-cash-register-future

Szépségszalonok, wellness clubok, edzőtermek és megannyi szolgáltató kell, hogy online kasszát üzemeljen be hamarosan az új törvényi előírások szerint. Mi azt ajánljuk figyelmükbe, hogy vásárlóik adatbázisára is gondoljanak, ha már az informatikához nyúlnak.

(tovább…)

25 feb 2015

Jó bornak is kell a…vonalkód!

wineredongreen

Gyakran rendelnek tőlünk partnereink nyomtatott címkét. Büszkék vagyunk arra, hogy a St. Andrea Egerszalókról vagy a somlói Kreinbacher, mint a magyar bor ikonjai, de a Bortársaság is, a legnagyobb bor választékkal tőlünk vásárol különböző címkéket.

(tovább…)

09 feb 2015

Amikor a Zebrák a Sárkánnyal találkoznak

zebra facts

Kevéssé ismert, de az első Zebrát Magyarországra cégünk vezetői importálták és fejlesztettek rá egy akkor még regionálisan egyedülálló, ipari gyártószalag melletti vezérlést. Több, mint 20 éves szerviz tapasztalatunk és üzemeltetési tudásunk miatt sokan keresnek bennünket.

(tovább…)

05 jan 2015

Zebra hír:A szakértő válaszol

mobilmegold2

Kérdés: Kis cég vagyunk, miért érné meg nekünk mobil megoldást alkalmazni?

A szakértő válaszol: Bogdán Imre, a Zebra Technologies részét alkotó Motorola Solutions ügyvezetője:

(tovább…)

01 dec 2014

Zebra hír:Nincs többé beragadt készlet

keszlet1

Az Internet of Things, az eszközök és adatok virtuális egybekapcsolásának előnyeire a kiskereskedelem nyújt kiváló példákat. Az IoT mindenekelőtt az üzleti tevékenység egészét felölelő adatok kinyerésére, elemzésére és megosztására teremt lehetőséget.

(tovább…)

01 dec 2014

Zebra hír: Az évtized újítása az Internet of Things

unnamed

A Forrester Consulting a Zebra Technologies megbízásából második alkalommal végzett az Internet of Things állapotáról átfogó felmérést. A 2014 októberében, 600 globális cég vezetőjének megkérdezésével végzett kutatás azt vizsgálta, hogy az elmúlt 2 évben milyen irányba fejlődött a termékek, eszközök, tranzakciók és emberek azonosítását, valós idejű nyomonkövetését és állapotát rögzíteni képes rendszerek világa.

(tovább…)

01 dec 2014