Havi arhívum: október 2014

Legyen egyedi és különleges a kártyája

kartyak

Sok éve látjuk, hogy a különböző plasztik kártyák fogadtatása kedvező. A sokféleség zűrzavarából kétféleképpen lehet kitűnni. Vagy némi többlet munkával és jó ötletekkel a kedvezményrendszert és a hozzá tartozó játékot kell egyedivé tenni (ebben is szívesen segítünk), vagy, mint képeinken is látható, a jól kigondolt és elkészített egyedi kártyaterv és kivitel lehet a kiemelkedés eszköze.

(tovább…)

23 okt 2014

iPhone-ról Zebrára

ipone

A májusban megjelent ZT410 nyomtatóval a Zebra tovább bővítette Apple kompatibilis termékeinek családját. Az MFi (Made For i) jelzéssel ellátott termékek képesek arra, hogy minden további fejlesztés nélkül az Apple iPod, iPhone és iPad eszközeiről irányíthatóak legyenek.

(tovább…)

23 okt 2014

Kész élelmiszerek címkéin lévő szöveg szabályozása

zebraql

2 hónap van hátra a EU 1169/2011 szabályozásának kötelező érvényű alkalmazásáig, ami az élelmiszerek összetevőinek pontos feltüntetését írja elő. A 2014. december 13-án életbe lépő előírás minden fogyasztó, ezen belül pedig különösen az EU-ban élő mintegy 17 millió allergiás védelmét szolgálja. (tovább…)

13 okt 2014

Készletkezelő és leltározó rendszer

Handheld-computers_New

Önnel is előfordult már, hogy úgy érezte, folyton csak vásárol, mégsem tudja, mennyi termék van éppen készleten? Elege van ebből, vagy akár a nehezen kezelhető készlet nyilvántartó és leltározó rendszeréből?

(tovább…)

01 okt 2014

Termeléskövető rendszerek

20140917_130045

Az elmúlt időben több Partnerünk is megbízott bennünket egyedi termeléskövető rendszer kifejlesztésével. Ezen rendszereknek köszönhetően nagy mértékben javul a termelékenység, a folyamatok könnyebbé és sokkal követhetőbbé válnak.  (tovább…)

01 okt 2014

Zebra ZT400 ipari nyomtató sorozat

zebrazt400

A ZT400 nyomtatót a ZM család utódjának fejlesztették ki, így aki jelenleg a ZM nyomtatócsalád valamelyikét használja, könnyen válthat erre az új termékcsaládra.
Az iparibb, fémvázas kialakításnak, a bővebb interfész választéknak, a nyomtatás sebességének és kiváló minőségének köszönhetően tökéletes választás azoknak, akiknél nagy tömegű címkenyomtatás folyik, illetve fontos nekik a zökkenőmentes üzemeltetés és a minimális fenntartási költség. (tovább…)

01 okt 2014