Havi arhívum: szeptember 2011

Megtérülő informatikai beruházások autóipari beszállítóknak

244

Meghívó

A Centrope-régió – Szlovákia, Csehország, Magyarország és Ausztria – mindinkább egy országhatárokon átívelő hatalmas autógyártási színtérré válik, s mint ilyen, a világ autógyártásának is egyre meghatározóbb szereplője. Nem mindegy tehát, hogy a magyar mérnökök, a beszállító kis- és középvállalatok mekkora részesedést tudnak szerezni ezen a piacon, s mennyire felkészültek a világszínvonalra, ahol a versenyképesség csak korszerű informatikai háttérrel biztosítható.

Az Okos Régió Innovációs Klaszter szeretne elébe menni és megfelelni ezeknek a piaci igényeknek, ezért

Megtérülő informatikai beruházások autóipari beszállítóknak

címmel konferenciát rendez, ahol Ön az értékes információk mellett előnyös üzleti kapcsolatokhoz is juthat és új üzleti lehetőségeket térképezhet fel.

A konferencia ideje: 2011. október 11. délután 14 óra,Helyszíne: a Velence Resort Spa Hotel, 2481 Velence, Tó u. 4-6.

(Amelynek hatalmas fürdőkomplexumát Ön a konferenciát követően, kísérője pedig, akit ingyenesen magával hozhat, már a konferencia ideje alatt is díjmentesen használhat ezen a délutánon/estén.)

A rendezvény célja, hogy hatékony segítséget nyújtson az autóipari beszállító cégeknek és tájékoztassa őket arról, hogy milyen informatikai fejlesztésekkel, hogyan tökéletesíthetik beszállítói pozícióikat, emelhetik termékeik színvonalát.

A PROGRAM:

14.05 – 14.15 Nyitóelőadás: Az autóipar szerepe a magyar nemzetgazdaságban. Az ágazat és az ÚSZT - Dr. Sipos Mihály szakmai tanácsadó, Innovációs és K+F Főosztály Nemzetgazdasági Minisztérium

14.15 – 14.30 Informatikai fejlesztések a beszállítói folyamatok hatékony támogatására- klaszterkínálati előadás - Allaga Gyula elnök, Sárkány Informatikai Zrt.

14.30 – 14.45 A Széchenyi Programiroda tevékenysége és a Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése (GOP-2011-3.2.1) című pályázat bemutatása - Soponyai László vállalkozásfejlesztési tanácsadó

14. 45 – 15.00 Kávészünet

15. 00 – 15.15 Pályázati források informatikai fejlesztésekre - Mlynarik Miklós, projektvezető, Tenderauditor

15.15 – 15.30 Támogatási konstrukciók, önerő biztosítása pályázatokhoz - Nagy Szabolcs, termékfejlesztési vezető, Sopron Bank

15.30 – 16. 00 Konzultáció

 

A konferencia díja: 14.000 Ft/fő (+ 1 grátisz kísérővel)

A részvételi díj tartalmazza: a konferencia belépődíját kávészünettel, a rendezvény szakmai anyagát, amit igényesen szerkesztett e-book formátumban, egy hasznos, 4Gb-os pendrive-on adunk át, valamint feljogosítja résztvevőinket és kísérőjüket a szálloda wellness központjának használatára.

Részvételi szándékát kérjük, mielőbb jelezze a rendezvény háziasszonyának, Szutor Bernadette-nek, a szutor.bernadette@orgament.hu e-mail címen, illetve a 248-3230-as vonalas telefonszámon.

Az on-line jelentkezéshez, kérjük katttintson ide>>>

Megjelenésére feltétlenül számítunk, s szeretettel várjuk!

26 szept 2011

Túl a 40 millión

Cégünk, a Sárkány Informatikai Zrt. több, mint 15 éve foglalkozik vonalkód-technikával, és az ehhez tartozó öntapadós címkék gyártásával. Idén, szeptember 1-én szállítottuk le a negyvenmilliomodik címkét az ipari szektor számára.

Számos nagy magyarországi gyár, termelőüzem és logisztikai központ egyaránt bennünket választott.

A kiszervezett címkegyártás előnyei:

 • „Just in time” gyártás és szállítás
  • Nincs beruházási költség nagy gépekre, amelyek helyigénye is óriási
  • Nem kell az igen nagy költségű gépkarbantartásra költeni
  • Nem szükséges raktározás a gyártáshoz
  • Nem kell plusz munkaerőt foglalkoztatni
 • Rugalmasan, rövid határidővel vállaljuk a címkék elkészítését.
 • Rengeteg alapanyagból választhat, így szinte bármilyen igényt azonnal, raktárról ki tudunk elégíteni.
 • Speciális igények esetén nagy beszállítói körünknek köszönhetően gyorsan beszerezzük a kívánt típust.

Néhány példa az idén rendelt címkék közül:

 • sima papír normál hordozóval, (nyomatlanul vagy vonalkóddal, szöveggel nyomtatva),
 • színes papír kifejezetten gyors gyártósorra való, erősített hordozóval ellátott alapanyag,
 • műanyag alapanyag booklet megoldással (2 címke egymáson, alsó címke 1 oldala, felső címke
 • mindkét oldala nyomtatva, színes és egyszínű grafikával),
 • papír alapanyag, melynek az öntapadós oldala 1 színnel, a felső része színes nyomattal készült,
 • átlátszó műanyag alapanyag átlátszó hordozóval, perforálva, 5-6 színes grafikával,
 • a méretek a 20 mm kör címkétől a 130×482 mm-es címkéig változtak

Természetesen az említett alapanyagokon, méreteken felül számtalan megoldást nyújtunk, gyártunk többek között biztonsági címkéket is!

További információval és ajánlatkéréssel kapcsolatban, kérjük, keresse Hajdu Katalint, a vonalkódos üzletágunk vezetőjét. Email>>>

19 szept 2011

A legkisebb chipkártya-olvasó

Idén ősszel került a piacra a Hong Kong-i központú, Advanced Card Systems Ltd. (ACS) beszállító partnerünk – (Ázsia első számú, valamint a világ harmadik legnagyobb chipkártya olvasó és író gyártójának, Forrás: Frost & Sullivan) legújabb fejlesztése, a világ egyik legkisebb chipkártya-olvasó terminálja.

Az ACR38U PocketMate névre keresztelt eszköz egy általános USB kulcs méretével vetekszik, amely egy egyszerű mozdulattal átalakítható, hogy bármely standard bankkártya-méretű kontaktusos chipkártyát kezelni tudjon.

pocketmate1.jpg                                  pocketmate2.jpg

 

 

A különböző telekommunikációs, elektronikus kormányzati, banki, fizetési vagy egészségügyi és egyéb fejlesztéseknek köszönhetően, a smart kártyás alkalmazások egyre jobban a mindennapi életünk részévé kezdenek válni. Egyre több és több ember használ napi szinten intelligens kártyákat, ahol a biztonság és a kényelem a két legfontosabb szempont.

„Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, elsősorban a vásárlói és piaci igényekhez igazítjuk fejlesztéseinket. Egyre jobban növekszik az intelligens kártyákat használók száma, amely egy újfajta piaci igényt is felvet: a felhasználók szeretnének bárhol és bármikor hozzáférni illetve használni a kártyájukat, változatlan biztonság és funkcionalitás mellett. Az ACR38U PacketMate egy tökéletes megoldást nyújt számukra, mivel kis mérete ellenére ugyanúgy kezeli a bankkártya méretű kártyákat.” – mondta Mr. Gilbert Leung, az ACS Kereskedelmi igazgatója.

További technikai és egyéb információval kapcsolatban, illetve ajánlat, rendelés esetén kérjük keressen minket bizalommal. E-mail>>>

05 szept 2011