Vonalkód technika

Itt a tavasz, virágzik a vonalkód gyártás!

48901.w

Már gyártjuk a rajtszámokat a 8. Spuri Balaton Szupermaraton-ra, valamint megkezdtük a felkészülést az egyéb sportrendezvényre is (Úszófesztivál, Balaton-átúszás, egyéb futó és kerékpáros rendezvények), ahol cégünk dolgozik.

(tovább…)

02 márc 2015

Jó bornak is kell a…vonalkód!

wineredongreen

Gyakran rendelnek tőlünk partnereink nyomtatott címkét. Büszkék vagyunk arra, hogy a St. Andrea Egerszalókról vagy a somlói Kreinbacher, mint a magyar bor ikonjai, de a Bortársaság is, a legnagyobb bor választékkal tőlünk vásárol különböző címkéket.

(tovább…)

09 feb 2015

Amikor a Zebrák a Sárkánnyal találkoznak

zebra facts

Kevéssé ismert, de az első Zebrát Magyarországra cégünk vezetői importálták és fejlesztettek rá egy akkor még regionálisan egyedülálló, ipari gyártószalag melletti vezérlést. Több, mint 20 éves szerviz tapasztalatunk és üzemeltetési tudásunk miatt sokan keresnek bennünket.

(tovább…)

05 jan 2015

iPhone-ról Zebrára

ipone

A májusban megjelent ZT410 nyomtatóval a Zebra tovább bővítette Apple kompatibilis termékeinek családját. Az MFi (Made For i) jelzéssel ellátott termékek képesek arra, hogy minden további fejlesztés nélkül az Apple iPod, iPhone és iPad eszközeiről irányíthatóak legyenek.

(tovább…)

23 okt 2014

Kész élelmiszerek címkéin lévő szöveg szabályozása

zebraql

2 hónap van hátra a EU 1169/2011 szabályozásának kötelező érvényű alkalmazásáig, ami az élelmiszerek összetevőinek pontos feltüntetését írja elő. A 2014. december 13-án életbe lépő előírás minden fogyasztó, ezen belül pedig különösen az EU-ban élő mintegy 17 millió allergiás védelmét szolgálja. (tovább…)

13 okt 2014

Készletkezelő és leltározó rendszer

Handheld-computers_New

Önnel is előfordult már, hogy úgy érezte, folyton csak vásárol, mégsem tudja, mennyi termék van éppen készleten? Elege van ebből, vagy akár a nehezen kezelhető készlet nyilvántartó és leltározó rendszeréből?

(tovább…)

01 okt 2014

Termeléskövető rendszerek

20140917_130045

Az elmúlt időben több Partnerünk is megbízott bennünket egyedi termeléskövető rendszer kifejlesztésével. Ezen rendszereknek köszönhetően nagy mértékben javul a termelékenység, a folyamatok könnyebbé és sokkal követhetőbbé válnak.  (tovább…)

01 okt 2014

Zebra ZT400 ipari nyomtató sorozat

zebrazt400

A ZT400 nyomtatót a ZM család utódjának fejlesztették ki, így aki jelenleg a ZM nyomtatócsalád valamelyikét használja, könnyen válthat erre az új termékcsaládra.
Az iparibb, fémvázas kialakításnak, a bővebb interfész választéknak, a nyomtatás sebességének és kiváló minőségének köszönhetően tökéletes választás azoknak, akiknél nagy tömegű címkenyomtatás folyik, illetve fontos nekik a zökkenőmentes üzemeltetés és a minimális fenntartási költség. (tovább…)

01 okt 2014

A világ egyik legkisebb vonalkód olvasója

MS3391_2

Az MS3391 egy nagyon könnyű, kicsi, intelligens Bluetooth-os vonalkód olvasó.
A nagy sűrűségű vonalkódos címkéket is képes nagy távolságról beolvasni.
Tökéletes választás, ha mobil vonalkód olvasóra van szüksége, mivel nagyfokú mobilitással és rugalmassággal használható. (tovább…)

29 szept 2014

Színezze ki mindennapjait!

Range-ds4800full

Motorola DS4800 vonalkódolvasó: elegáns kialakítású, melynek külsejét akár naponta változtathatja!

A Motorola DS4800 vonalkódolvasóval hangulatot teremthet munkahelyén.
Ez az innovatív vonalkód olvasó kompromisszumok nélküli, egyedi stílust kínál, a lenyűgöző design és a legmodernebb technológiák ötvözésével. Megbízhatósága és funkcionalitása az elvárt Motorola Solutions minőség.

(tovább…)

25 jún 2014