Kártyás rendszerek

Ha a kártya nem megy az olvasóhoz, az olvasó megy a kártyához…

acs_mobile_kat

A kártyaolvasók legújabb generációja az okostelefonhoz, tablethez csatlakoztatható kártyaolvasó, amely a kártya elfogadást egyszerűen és olcsón mobilizálja. A kontaktusos és kontaktus nélküli kártyák elfogadására is alkalmas eszközök 5 mm Audio Jack vagy Micro-B USB (full speed) csatlakozással vásárolhatóak meg.

A mobil olvasó például kiválóan alkalmas lehet rendezvényeken promóciós célokra, mozgó értékesítésre, vagy kártyaelfogadásra olyan körülmények között, ahol egy PC, vagy laptop működtetése nem megoldható.

http://shop.sarkany.hu/index.dw?mit=28&fomenu=3&almenu=5&alkatmenu=41

22 jan 2014

2014-ben is a Zebra hivatalos viszonteladói vagyunk

zebra reseller

Az elmúlt évtizedekben, egész pontosan a kezdetektől fogva forgalmazzuk a kiváló minőségű Zebra eszközöket és kellékanyagokat. Elkötelezettségünknek és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően 2014-ben is megkaptuk a hivatalos viszonteladói státuszt a Zebrától.

(tovább…)

22 jan 2014

Zebra tréning

logo-zebra

A Zebra kártyanyomtatók új generációja a ZXP sorozat. Kollégáink az elsők között kaptak minden részletre kiterjedő oktatást egy kétnapos tréningen az anyacég szakembereitől. Ezzel a tudással a birtokunkban még felkészültebben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A Magyar sajtóban több Link OS-szel kapcsolatos anyag is megjelent, melyekben röviden és lényegre törően foglalják össze a Zebra Technologies legújabb korszakalkotó megoldásának lényegét. (tovább…)

14 jan 2014

Kaposvár Kártya

kapos

http://kapos.hu/hirek/gazdasag/2014-01-02/kozeleg_a_hatarido.html

Bátran állíthatjuk, hogy az egyik legrégebb óta üzemelő városkártya a Kaposvári.
9 éves működése alatt közel 22 000 kártyát bocsájtottak ki, amelyet a kereskedelmi
egységek mellett a tömegközlekedésben és a parkoláshoz is fel lehet használni.
A Sárkány Zrt és a Kaposvári Tourinform Iroda közötti együttműködés és bizalom
a hosszú idő ellenére is töretlen és reméljük a városkártya rendszer a következő
9 évben is kiállja az idő próbáját.

08 jan 2014

Porthole Klub Kártya

porthole

Talán nem jelent más tollával ékeskedést, ha örülünk egy partnerünk fejlődésének. A balatoni hajózásban fontos szerepet játszó Porthole klub kártyái nálunk készülnek, így kicsit mi is részesei lehetünk legújabb sikerüknek.

http://porthole.hu/kikoto/mult-heten-megalakult-a-balaton-masodik-vitorlaskikoto-lanca-8260/

Várjuk szeretettel azokat a klubokat, vállalkozásokat, ahol szintén szeretnének kártyát kiadni, vagy akár „okos” kártyán alapuló rendszert bevezetni.

Talán önnek is szerencsét hozunk!

30 dec 2013

Követjük az újdonságokat Kínában is

image-8ef17079c6847c14d0a6f4facb688c7786860dbef4b172ec420ec9986f92a031-V

Rohanó világunkban fontos, hogy minél naprakészebbek legyünk a technológiai változásokban és ne csak kövessük azokat, hanem részesei is legyünk a fejlesztéseknek! Ezt az alapelvünket követve úgy döntöttünk, cégünk képviselteti magát az egyik legnagyobb HiTech kiállításon Kínában.

(tovább…)

18 nov 2013

Okosvárosoké a jövő

5072878_f9ba5cf1b5d90a90e27b8b9b52688593_wm

Intelligens közvilágítás, netre kötött mérőórák, gyalogosmentő rendszer – a technológiailag legfejlettebb országokban olyan ötletek születnek, amik Közép-Európában még sci-finek tűnnek. Az Ericsson innovációs fórumán adatcunamiból bontakozott ki az okosvárosok uralta jövő képe.

(tovább…)

13 nov 2013

Budavári Szociális Kártya

budavar

Két éve kezdődött az I. kerületi Önkormányzattal együtt működve a Budavári Szociális Kártya fejlesztése, így elérkezettnek látjuk az időt, hogy kiértékeljük a tapasztalatainkat és ezt Önökkel is megosszuk.

(tovább…)

22 okt 2013

Szabadság, mobiltárca – e kettő kell nekem

12_Mobile_payment_03

Ma már nem kérdőjelezi meg senki, hogy különféle kártyákkal tömött tárcánk néhány éven belül okos mobiltelefonunkra fog költözni, s mobiltárcának fogjuk hívni. A kérdés csak az, hogy a programban részt vevő cégek közül melyek lesznek képesek a lehető legkevesebb szereplő közbeiktatásával összekötni az ügyfeleket a szolgáltatókkal.

(tovább…)

15 okt 2013

Virtuális kártya segíti a munkavállalást Európában

Megjelenik a szakmai képesítést igazoló virtuális kártya, amelynek segítségével európai szakemberek kevesebb papírmunkával vállalhatnak munkát más uniós országban: erről döntött az Európai Parlament szerdán. A képviselők egy új figyelmeztető rendszer elindítását is megszavazták, amelynek köszönhetően egy szakma gyakorlásától eltiltott munkavállalók más tagországban sem dolgozhatnak az adott területen.

(tovább…)

11 okt 2013