Kártyanyomtatás

„Zúzzunk” együtt!

zuzo

Elsőre talán furcsának tűnik, de a kártyagyártás területéhez tartozik a kártya megsemmisítés is. Rendkívül nagy számban találhatunk fényképpel, névvel vagy más adatokkal nyomtatott, elektronikus adatokkal is felírt kártyákat személyeknél, cégeknél.

(tovább…)

25 nov 2014

Legyen egyedi és különleges a kártyája

kartyak

Sok éve látjuk, hogy a különböző plasztik kártyák fogadtatása kedvező. A sokféleség zűrzavarából kétféleképpen lehet kitűnni. Vagy némi többlet munkával és jó ötletekkel a kedvezményrendszert és a hozzá tartozó játékot kell egyedivé tenni (ebben is szívesen segítünk), vagy, mint képeinken is látható, a jól kigondolt és elkészített egyedi kártyaterv és kivitel lehet a kiemelkedés eszköze.

(tovább…)

23 okt 2014

Van Önnek vonalkód- vagy kártya nyomtatója?

service2

Milyen gyakran használja? A naponta intenzív használatban lévő eszközöket mindenképpen érdemes rendszeresen ellenőrizni. A ritkán bekapcsolt gépek nagy ellensége a por, ami mindenhová beülepszik, és a tisztítás hiányában könnyen tönkre teheti a nyomtatók legdrágább alkatrészét, a fejet. Ne várja meg ezt az időt!

Egy kis kényeztetés gépeinek is jár! Hozza el hozzánk, és felkészítjük nyomtatóját a hosszú, forró nyárra!

2014. május 5-30 között az általunk forgalmazott nyomtatókra (Zebra, Matica, Evolis) szervizdíjunkból 10% kedvezményt adunk!

23 ápr 2014

2014-ben is a Zebra hivatalos viszonteladói vagyunk

zebra reseller

Az elmúlt évtizedekben, egész pontosan a kezdetektől fogva forgalmazzuk a kiváló minőségű Zebra eszközöket és kellékanyagokat. Elkötelezettségünknek és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően 2014-ben is megkaptuk a hivatalos viszonteladói státuszt a Zebrától.

(tovább…)

22 jan 2014

Zebra tréning

logo-zebra

A Zebra kártyanyomtatók új generációja a ZXP sorozat. Kollégáink az elsők között kaptak minden részletre kiterjedő oktatást egy kétnapos tréningen az anyacég szakembereitől. Ezzel a tudással a birtokunkban még felkészültebben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A Magyar sajtóban több Link OS-szel kapcsolatos anyag is megjelent, melyekben röviden és lényegre törően foglalják össze a Zebra Technologies legújabb korszakalkotó megoldásának lényegét. (tovább…)

14 jan 2014

Sárkányhajós emlékérem

emlékérem

Idén nyáron zajlott Szegeden a 11. IDBF Nemzetek Közötti Sárkányhajó Világbajnokság. 30 ország, több mint 3600 versenyzője állt rajthoz. Erre a nagyszabású rendezvényre a Sárkány Zrt készítette el az összes résztvevő akkreditációs kártyáját és a versenyen használt rajtszámokat is. A sikeres együttműködés megkoronázásaként a képen látható emlékérmet kaptuk a szövetségtől.

A sárkányhajó VB-ről beszámolókat olvashat itt: http://szegedma.hu/cimke/sarkanyhajo-vilagbajnoksag

A kártyanyomtatásról további információkat kaphat itt: www.sarkany.hu

05 dec 2013

A nyomtatók opcionális felszereltsége

A nyomtatók opcionális felszereltsége

Csatlakozási lehetőségek:

  • USB port – ez a legáltalánosabb csatlakozási lehetőség, bármilyen PC-n, vagy laptopon megtalálható
  • párhuzamos csatlakozás (paralel port) – korábban ez volt a nyomtatók csatlakozási pontja. PC-ken még gyakrabban előfordul laptopokon csak esetleg régebbi szériákon
  • soros csatlakozás (serial port) – a soros csatlakozás esetén a nyomtató közvetlenül vezérelhető, speciális követelmények esetén érdemes használni.
  • hálózati csatlakozás (ethernet port) – a nyomtató saját IP címmel rendelkezik, a hálózatban lévő számítógépek bármelyikéről elérhető

opcionális olvasók:

  • mágneskártya író/olvasó – a megfelelő szoftver, vagy a nyomtatás vezérlő segítségével a mágneskártya adatcsíkja írható, olvasható
  • kontaktusos chip vagy mifare kártya író/olvasó – a megfelelő szoftver segítségével az intelligens kártya írható/olvasható, ebben az esetben azonban a szoftvert egyedileg kell elkészíteni

egyéb lehetőségek:

  • kártyafordító – a direkt transzfer kétoldalas nyomtató egy külön egységgel rendelkezik, amely a kártyát a nyomtatás során megfordítja, így mindkét oldal nyomtatható beavatkozás nélkül
  • kétoldalas nyomtató – a retranszfer nyomtatók ugyanezt a kártya megfordítása nélkül oldják meg, a kártya mindkét felére egyszerre kerül rá a grafikával ellátott transzfer réteg
  • lamináló egység – kiegészítő egység a nyomtatókhoz, egy további védőréteggel látja el a kész kártyát

 

11 nov 2013