Vonalkód nyomtatás

Itt a tavasz, virágzik a vonalkód gyártás!

48901.w

Már gyártjuk a rajtszámokat a 8. Spuri Balaton Szupermaraton-ra, valamint megkezdtük a felkészülést az egyéb sportrendezvényre is (Úszófesztivál, Balaton-átúszás, egyéb futó és kerékpáros rendezvények), ahol cégünk dolgozik.

(tovább…)

02 márc 2015

Jó bornak is kell a…vonalkód!

wineredongreen

Gyakran rendelnek tőlünk partnereink nyomtatott címkét. Büszkék vagyunk arra, hogy a St. Andrea Egerszalókról vagy a somlói Kreinbacher, mint a magyar bor ikonjai, de a Bortársaság is, a legnagyobb bor választékkal tőlünk vásárol különböző címkéket.

(tovább…)

09 feb 2015

iPhone-ról Zebrára

ipone

A májusban megjelent ZT410 nyomtatóval a Zebra tovább bővítette Apple kompatibilis termékeinek családját. Az MFi (Made For i) jelzéssel ellátott termékek képesek arra, hogy minden további fejlesztés nélkül az Apple iPod, iPhone és iPad eszközeiről irányíthatóak legyenek.

(tovább…)

23 okt 2014

Kész élelmiszerek címkéin lévő szöveg szabályozása

zebraql

2 hónap van hátra a EU 1169/2011 szabályozásának kötelező érvényű alkalmazásáig, ami az élelmiszerek összetevőinek pontos feltüntetését írja elő. A 2014. december 13-án életbe lépő előírás minden fogyasztó, ezen belül pedig különösen az EU-ban élő mintegy 17 millió allergiás védelmét szolgálja. (tovább…)

13 okt 2014

Zebra ZT400 ipari nyomtató sorozat

zebrazt400

A ZT400 nyomtatót a ZM család utódjának fejlesztették ki, így aki jelenleg a ZM nyomtatócsalád valamelyikét használja, könnyen válthat erre az új termékcsaládra.
Az iparibb, fémvázas kialakításnak, a bővebb interfész választéknak, a nyomtatás sebességének és kiváló minőségének köszönhetően tökéletes választás azoknak, akiknél nagy tömegű címkenyomtatás folyik, illetve fontos nekik a zökkenőmentes üzemeltetés és a minimális fenntartási költség. (tovább…)

01 okt 2014

Van Önnek vonalkód- vagy kártya nyomtatója?

service2

Milyen gyakran használja? A naponta intenzív használatban lévő eszközöket mindenképpen érdemes rendszeresen ellenőrizni. A ritkán bekapcsolt gépek nagy ellensége a por, ami mindenhová beülepszik, és a tisztítás hiányában könnyen tönkre teheti a nyomtatók legdrágább alkatrészét, a fejet. Ne várja meg ezt az időt!

Egy kis kényeztetés gépeinek is jár! Hozza el hozzánk, és felkészítjük nyomtatóját a hosszú, forró nyárra!

2014. május 5-30 között az általunk forgalmazott nyomtatókra (Zebra, Matica, Evolis) szervizdíjunkból 10% kedvezményt adunk!

23 ápr 2014

2014-ben is a Zebra hivatalos viszonteladói vagyunk

zebra reseller

Az elmúlt évtizedekben, egész pontosan a kezdetektől fogva forgalmazzuk a kiváló minőségű Zebra eszközöket és kellékanyagokat. Elkötelezettségünknek és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően 2014-ben is megkaptuk a hivatalos viszonteladói státuszt a Zebrától.

(tovább…)

22 jan 2014