Havi arhívum: november 2013

2013 – az ISO megújítás éve volt cégünknél

9105012282_063344

2001 óta meggyőződésünk, hogy működésünket nagyban segíti az ISO által támasztott követelményrendszer betartása. Ezáltal folyamataink gördülékenyebben haladnak, mely – véleményünk szerint – megnyugtató lehet ügyfeleink számára is.

29 nov 2013

Különleges POS kampány az Electroluxtól

letöltés

Innovatív POS anyagokon – elektrolumineszcens fólián és TFT kijelzős felületeken – kommunikálja háztartási eszközeit az Electrolux.

 

Mindig büszkék vagyunk ügyfeleink sikerére, mert ilyenkor azt érezzük, ha kis mértékben is, de rendszereinkkel hozzájárultunk mi is eredményességükhöz. Az Electrolux üzemében működő gyártásközi adatgyűjtő és nyilvántartó rendszer (termeléskövető rendszerünk) korábban Minőségdíjat is kapott.

(tovább…)

18 nov 2013

Követjük az újdonságokat Kínában is

image-8ef17079c6847c14d0a6f4facb688c7786860dbef4b172ec420ec9986f92a031-V

Rohanó világunkban fontos, hogy minél naprakészebbek legyünk a technológiai változásokban és ne csak kövessük azokat, hanem részesei is legyünk a fejlesztéseknek! Ezt az alapelvünket követve úgy döntöttünk, cégünk képviselteti magát az egyik legnagyobb HiTech kiállításon Kínában.

(tovább…)

18 nov 2013

A borospalack evolúciója

CAsquare-bottles-full-400-228x300

Egy kaliforniai pincészet úgy gondolta, eljött az ideje az újításnak. Nem elégedtek meg azonban a címke lecserélésével, az egész palackot újraértelmezték.

(tovább…)

15 nov 2013

Okosvárosoké a jövő

5072878_f9ba5cf1b5d90a90e27b8b9b52688593_wm

Intelligens közvilágítás, netre kötött mérőórák, gyalogosmentő rendszer – a technológiailag legfejlettebb országokban olyan ötletek születnek, amik Közép-Európában még sci-finek tűnnek. Az Ericsson innovációs fórumán adatcunamiból bontakozott ki az okosvárosok uralta jövő képe.

(tovább…)

13 nov 2013

A nyomtatók opcionális felszereltsége

A nyomtatók opcionális felszereltsége

Csatlakozási lehetőségek:

  • USB port – ez a legáltalánosabb csatlakozási lehetőség, bármilyen PC-n, vagy laptopon megtalálható
  • párhuzamos csatlakozás (paralel port) – korábban ez volt a nyomtatók csatlakozási pontja. PC-ken még gyakrabban előfordul laptopokon csak esetleg régebbi szériákon
  • soros csatlakozás (serial port) – a soros csatlakozás esetén a nyomtató közvetlenül vezérelhető, speciális követelmények esetén érdemes használni.
  • hálózati csatlakozás (ethernet port) – a nyomtató saját IP címmel rendelkezik, a hálózatban lévő számítógépek bármelyikéről elérhető

opcionális olvasók:

  • mágneskártya író/olvasó – a megfelelő szoftver, vagy a nyomtatás vezérlő segítségével a mágneskártya adatcsíkja írható, olvasható
  • kontaktusos chip vagy mifare kártya író/olvasó – a megfelelő szoftver segítségével az intelligens kártya írható/olvasható, ebben az esetben azonban a szoftvert egyedileg kell elkészíteni

egyéb lehetőségek:

  • kártyafordító – a direkt transzfer kétoldalas nyomtató egy külön egységgel rendelkezik, amely a kártyát a nyomtatás során megfordítja, így mindkét oldal nyomtatható beavatkozás nélkül
  • kétoldalas nyomtató – a retranszfer nyomtatók ugyanezt a kártya megfordítása nélkül oldják meg, a kártya mindkét felére egyszerre kerül rá a grafikával ellátott transzfer réteg
  • lamináló egység – kiegészítő egység a nyomtatókhoz, egy további védőréteggel látja el a kész kártyát

 

11 nov 2013

Címkék, öntapadós etikettek, vonalkódos azonosítók, RFID labelek, stickerek….

DSCN2321mod

Címkék, öntapadós etikettek, vonalkódos azonosítók, RFID labelek, stickerek…. hívhatjuk sokféleképpen, az életünk részévé váltak.

Napjainkban szinte elképzelhetetlen, hogy egy terméken ne legyen vonalkód, termékleírás a vásárlók részére, vagy a könnyebb raktári kezelés miatt raklap címke a gyűjtőcsomagoláson.

Cégünk – mely idén ünnepli 20. születésnapját – megalakulása óta nyújt segítséget ügyfeleinek a megfelelő etikett kiválasztásában, legyen szó általános termékismertetőről, könnyen visszaszedhető vagy éppen nagyon erős ragasztóréteggel ellátott anyagról, biztonsági védelemmel rendelkező címkéről, két oldalas vagy akár duo (fellapozható) alapanyagról.

További információkért keresse kollégáinkat illetve olvasson róla több információt .

Nézze meg vonalkódos címkéinket itt.

A vonalkód nyomtatásról bővebben itt olvashat.

(tovább…)

08 nov 2013