Kártya

„Zúzzunk” együtt!

zuzo

Elsőre talán furcsának tűnik, de a kártyagyártás területéhez tartozik a kártya megsemmisítés is. Rendkívül nagy számban találhatunk fényképpel, névvel vagy más adatokkal nyomtatott, elektronikus adatokkal is felírt kártyákat személyeknél, cégeknél.

(tovább…)

25 nov 2014

Legyen egyedi és különleges a kártyája

kartyak

Sok éve látjuk, hogy a különböző plasztik kártyák fogadtatása kedvező. A sokféleség zűrzavarából kétféleképpen lehet kitűnni. Vagy némi többlet munkával és jó ötletekkel a kedvezményrendszert és a hozzá tartozó játékot kell egyedivé tenni (ebben is szívesen segítünk), vagy, mint képeinken is látható, a jól kigondolt és elkészített egyedi kártyaterv és kivitel lehet a kiemelkedés eszköze.

(tovább…)

23 okt 2014

Van Önnek vonalkód- vagy kártya nyomtatója?

service2

Milyen gyakran használja? A naponta intenzív használatban lévő eszközöket mindenképpen érdemes rendszeresen ellenőrizni. A ritkán bekapcsolt gépek nagy ellensége a por, ami mindenhová beülepszik, és a tisztítás hiányában könnyen tönkre teheti a nyomtatók legdrágább alkatrészét, a fejet. Ne várja meg ezt az időt!

Egy kis kényeztetés gépeinek is jár! Hozza el hozzánk, és felkészítjük nyomtatóját a hosszú, forró nyárra!

2014. május 5-30 között az általunk forgalmazott nyomtatókra (Zebra, Matica, Evolis) szervizdíjunkból 10% kedvezményt adunk!

23 ápr 2014

Ha a kártya nem megy az olvasóhoz, az olvasó megy a kártyához…

acs_mobile_kat

A kártyaolvasók legújabb generációja az okostelefonhoz, tablethez csatlakoztatható kártyaolvasó, amely a kártya elfogadást egyszerűen és olcsón mobilizálja. A kontaktusos és kontaktus nélküli kártyák elfogadására is alkalmas eszközök 5 mm Audio Jack vagy Micro-B USB (full speed) csatlakozással vásárolhatóak meg.

A mobil olvasó például kiválóan alkalmas lehet rendezvényeken promóciós célokra, mozgó értékesítésre, vagy kártyaelfogadásra olyan körülmények között, ahol egy PC, vagy laptop működtetése nem megoldható.

http://shop.sarkany.hu/index.dw?mit=28&fomenu=3&almenu=5&alkatmenu=41

22 jan 2014

2014-ben is a Zebra hivatalos viszonteladói vagyunk

zebra reseller

Az elmúlt évtizedekben, egész pontosan a kezdetektől fogva forgalmazzuk a kiváló minőségű Zebra eszközöket és kellékanyagokat. Elkötelezettségünknek és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően 2014-ben is megkaptuk a hivatalos viszonteladói státuszt a Zebrától.

(tovább…)

22 jan 2014

Zebra tréning

logo-zebra

A Zebra kártyanyomtatók új generációja a ZXP sorozat. Kollégáink az elsők között kaptak minden részletre kiterjedő oktatást egy kétnapos tréningen az anyacég szakembereitől. Ezzel a tudással a birtokunkban még felkészültebben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A Magyar sajtóban több Link OS-szel kapcsolatos anyag is megjelent, melyekben röviden és lényegre törően foglalják össze a Zebra Technologies legújabb korszakalkotó megoldásának lényegét. (tovább…)

14 jan 2014

Kaposvár Kártya

kapos

http://kapos.hu/hirek/gazdasag/2014-01-02/kozeleg_a_hatarido.html

Bátran állíthatjuk, hogy az egyik legrégebb óta üzemelő városkártya a Kaposvári.
9 éves működése alatt közel 22 000 kártyát bocsájtottak ki, amelyet a kereskedelmi
egységek mellett a tömegközlekedésben és a parkoláshoz is fel lehet használni.
A Sárkány Zrt és a Kaposvári Tourinform Iroda közötti együttműködés és bizalom
a hosszú idő ellenére is töretlen és reméljük a városkártya rendszer a következő
9 évben is kiállja az idő próbáját.

08 jan 2014

Porthole Klub Kártya

porthole

Talán nem jelent más tollával ékeskedést, ha örülünk egy partnerünk fejlődésének. A balatoni hajózásban fontos szerepet játszó Porthole klub kártyái nálunk készülnek, így kicsit mi is részesei lehetünk legújabb sikerüknek.

http://porthole.hu/kikoto/mult-heten-megalakult-a-balaton-masodik-vitorlaskikoto-lanca-8260/

Várjuk szeretettel azokat a klubokat, vállalkozásokat, ahol szintén szeretnének kártyát kiadni, vagy akár „okos” kártyán alapuló rendszert bevezetni.

Talán önnek is szerencsét hozunk!

30 dec 2013

Sárkányhajós emlékérem

emlékérem

Idén nyáron zajlott Szegeden a 11. IDBF Nemzetek Közötti Sárkányhajó Világbajnokság. 30 ország, több mint 3600 versenyzője állt rajthoz. Erre a nagyszabású rendezvényre a Sárkány Zrt készítette el az összes résztvevő akkreditációs kártyáját és a versenyen használt rajtszámokat is. A sikeres együttműködés megkoronázásaként a képen látható emlékérmet kaptuk a szövetségtől.

A sárkányhajó VB-ről beszámolókat olvashat itt: http://szegedma.hu/cimke/sarkanyhajo-vilagbajnoksag

A kártyanyomtatásról további információkat kaphat itt: www.sarkany.hu

05 dec 2013

Új termékünk, az MSR100 mágneskártya olvasó

20131105_112958

Cégünk évek óta foglalkozik a vonalkódos eszközök mellett mágneskártya olvasók forgalmazásával. Új termékünk, az MSR100 mágneskártya olvasó gyorsan kedveltté vált ügyfeleink körében kis mérete és nagy tudása miatt. A kártyaolvasó USB-s porttal kapható, fekete színű, mindhárom track-et olvassa. Kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek!

02 dec 2013