2014-ben is a Zebra hivatalos viszonteladói vagyunk

zebra reseller

Az elmúlt évtizedekben, egész pontosan a kezdetektől fogva forgalmazzuk a kiváló minőségű Zebra eszközöket és kellékanyagokat. Elkötelezettségünknek és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően 2014-ben is megkaptuk a hivatalos viszonteladói státuszt a Zebrától.

A Zebra teljes termékpalettájával (vonalkód-, kártya nyomtatók, kellékanyagok forgalmazása, kiskereskedelmi és ipari megoldások kialakítása, felmérése, szaktanácsadása) állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Cégünk különlegessége, hogy nem csak forgalmazzuk ezeket a termékeket, de fejlesztéseket, rendszerintegrálásokat, és nem utolsó sorban karbantartási munkákat is végzünk akár egyszeri, akár rendszeres, szerződéses kereteken belül.

A Zebra Technologies Corporation innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatja a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hő­nyom­tatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket, és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A Zebra célja az, hogy Magyarországon és a világon mindenhol a partnerek mindig a legjobb és a legmodernebb iparági és technológiai követelményeknek megfelelő megoldást kapjanak, és hogy a Zebra neve garancia legyen a megbízhatóságra, minőségre és az innovációra a jövőben is. A Sárkány Zrt. … éve forgalmazza a professzionális vonalkód- és kártyanyomtatókat, valamint kellékanyagokat (festékszalagok, címkék, plasztikkártyák).

Szólj hozzá

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>