Címkék, öntapadós etikettek, vonalkódos azonosítók, RFID labelek, stickerek….

DSCN2321mod

Címkék, öntapadós etikettek, vonalkódos azonosítók, RFID labelek, stickerek…. hívhatjuk sokféleképpen, az életünk részévé váltak.

Napjainkban szinte elképzelhetetlen, hogy egy terméken ne legyen vonalkód, termékleírás a vásárlók részére, vagy a könnyebb raktári kezelés miatt raklap címke a gyűjtőcsomagoláson.

Cégünk – mely idén ünnepli 20. születésnapját – megalakulása óta nyújt segítséget ügyfeleinek a megfelelő etikett kiválasztásában, legyen szó általános termékismertetőről, könnyen visszaszedhető vagy éppen nagyon erős ragasztóréteggel ellátott anyagról, biztonsági védelemmel rendelkező címkéről, két oldalas vagy akár duo (fellapozható) alapanyagról.

További információkért keresse kollégáinkat illetve olvasson róla több információt .

Nézze meg vonalkódos címkéinket itt.

A vonalkód nyomtatásról bővebben itt olvashat.

Közeleg az év vége, amikor mindenki őrült vásárlásba kezd. Sokan szeretik kivárni az utolsó pillanatokat, amikor az üzletek tele vannak a különböző akciós címkékkel ellátott termékekkel és már mást se látni, mint a rikító, színes %-os kedvezményeket jelző etiketteket. Ezeket vajon honnan veszik? A válasz egyszerű: www.sarkany.hu

Ha Ön is szeretne felkészülni az új vásárlók hadára, esetleg megjutalmazni visszatérő vevőit kedvezményekkel, ne habozzon, keressen bennünket akciós címkék vásárlásával. Kedvező áron, egyedi igényeket is kielégítünk.

Szólj hozzá

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>