A legkisebb chipkártya-olvasó

Idén ősszel került a piacra a Hong Kong-i központú, Advanced Card Systems Ltd. (ACS) beszállító partnerünk – (Ázsia első számú, valamint a világ harmadik legnagyobb chipkártya olvasó és író gyártójának, Forrás: Frost & Sullivan) legújabb fejlesztése, a világ egyik legkisebb chipkártya-olvasó terminálja.

Az ACR38U PocketMate névre keresztelt eszköz egy általános USB kulcs méretével vetekszik, amely egy egyszerű mozdulattal átalakítható, hogy bármely standard bankkártya-méretű kontaktusos chipkártyát kezelni tudjon.

pocketmate1.jpg                                  pocketmate2.jpg

 

 

A különböző telekommunikációs, elektronikus kormányzati, banki, fizetési vagy egészségügyi és egyéb fejlesztéseknek köszönhetően, a smart kártyás alkalmazások egyre jobban a mindennapi életünk részévé kezdenek válni. Egyre több és több ember használ napi szinten intelligens kártyákat, ahol a biztonság és a kényelem a két legfontosabb szempont.

„Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, elsősorban a vásárlói és piaci igényekhez igazítjuk fejlesztéseinket. Egyre jobban növekszik az intelligens kártyákat használók száma, amely egy újfajta piaci igényt is felvet: a felhasználók szeretnének bárhol és bármikor hozzáférni illetve használni a kártyájukat, változatlan biztonság és funkcionalitás mellett. Az ACR38U PacketMate egy tökéletes megoldást nyújt számukra, mivel kis mérete ellenére ugyanúgy kezeli a bankkártya méretű kártyákat.” – mondta Mr. Gilbert Leung, az ACS Kereskedelmi igazgatója.

További technikai és egyéb információval kapcsolatban, illetve ajánlat, rendelés esetén kérjük keressen minket bizalommal. E-mail>>>

Szólj hozzá

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>