RFID

key

Az RFID technológia hatalmas fejlődésen ment át az elmúlt évek során.
Rendkívül sok megoldási lehetőséget kínál, egyre kedvezőbb árakon. Szinte biztos, hogy már Ön is használta valahol.

Az RFID chip sokfajta külalakot ölthet. Leggyakoribb formája a bankkártya méretű plasztiklap, melyben a beépített antenna már egyáltalán nem látszik, de terjedőben van a kulcstartóba, karszalagba, mobiltelefonba épített változat is, valamint egy egyszerű matricát is elláthatunk RFID azonosítóval. Lényegében bármibe beépíthető, illetve bármin elhelyezhető, sőt már ékszerként is viselik.

Ezek az RFID chippek önmagukban nem sokat érnek, jelentőségük és hasznuk akkor lesz, ha rendszerbe építjük őket. Előnyei között említjük elsősorban a biztonságos és kényelmes azonosítást, az adatok tárolásának lehetőségét, az adatbiztonságot és a gyors folyamatkezelést.

Cégünk az elsők között kezdett foglalkozni az intelligens technológiára épülő rendszerekkel, nagy múlttal rendelkezünk a kivitelezés terén is. Ha tudja, hogy az RFID segíthet az Ön munkájában, vagy nem talált még megoldást egy adatkezelési feladatra, esetleg drágán és nehézkesen végzik az azonosításokat, keressen minket, érdeklődjön a lehetőségekről és kérje ki tanácsunkat.

Szólj hozzá

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>