Zebra ZT400 ipari nyomtató sorozat

zebrazt400

A ZT400 nyomtatót a ZM család utódjának fejlesztették ki, így aki jelenleg a ZM nyomtatócsalád valamelyikét használja, könnyen válthat erre az új termékcsaládra.
Az iparibb, fémvázas kialakításnak, a bővebb interfész választéknak, a nyomtatás sebességének és kiváló minőségének köszönhetően tökéletes választás azoknak, akiknél nagy tömegű címkenyomtatás folyik, illetve fontos nekik a zökkenőmentes üzemeltetés és a minimális fenntartási költség.

Mint minden új Zebra a ZT400 nyomtató is Link-OS-es. Ezzel az új Virtuális Eszköz applikációval a felhasználó szabadon megváltoztathatja a LINK-OS-es Zebra nyomtatón a parancsnyelvet, így más gyártók nyomtatóinak programnyelveit (IPL, DPL, ESC-POS, TPCL) is tudja értelmezni és kezelni. Ehhez csak egy egyszerű, bárki által elvégezhető firmware frissítésre van szükség, nem kell bonyolult programfordítás vagy egyedi címkesablon készítés. Ez a platform lehetővé teszi, hogy akár okostelefonról is irányítani lehessen a nyomtatót. Ennek az innovatív operációs rendszernek a segítségével könnyebb és gyorsabb a nyomtató kezelése és karbantartása.

Az USB, RS-232 soros, 10/100 Ethernet és Bluetooth 2.1 kapcsolat mellett kibővített RFID képességekkel is rendelkezhetnek.
4 és 6 inch nyomtatási szélességben is kapható.
A menü felépítésének változtatásával a kezelése egyszerűbb lett, de a korábbi menürendszer is beállítható rajtuk.
Választható opciók: UHF RFID, címkeleválasztó, vágófej, visszacsévélő

Szólj hozzá

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>