iPhone-ról Zebrára

ipone

A májusban megjelent ZT410 nyomtatóval a Zebra tovább bővítette Apple kompatibilis termékeinek családját. Az MFi (Made For i) jelzéssel ellátott termékek képesek arra, hogy minden további fejlesztés nélkül az Apple iPod, iPhone és iPad eszközeiről irányíthatóak legyenek.

A Zebra csatlakozásával újabb gyártó segíti elő az Apple eszközzel rendelkező mobil munkatársaknak az irodától vagy a gyártól távoli helyen történő munkavégzését. Így például teljesen elképzelhető/megoldható, hogy például a szervizelést, polc ellenőrzést vagy kiszállítást végző munkatárs Apple okostelefonjáról vagy tabletjéről közvetlenül tudjon csatlakozni az adott partnernél lévő nyomtatóhoz, és a munka végeztével a szükséges jelentést vagy dokumentumot helyben ki tudja nyomtatni. Az MFi képes nyomtatók sora a közelmúltban a QLn új termékcsaládjával bővült.

Töltse le az alkalmazást.

Szólj hozzá

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>