Okos Régió Innovációs Klaszter a China Hi-Tech Fair-en

mmexport1416132340721

Az Okos Régió Innovációs Klaszter, melynek cégünk az alapító tagja, képviselteti magát Kína egyik legnagyobb Hi-Tech rendezvényén a China Hi-Tech Fair-en Shenzhen városában.

Ezen a kiállításon/vásáron többek között a legkorszerűbb technológiák, újítások és a legújabb fejlesztések is megtalálhatók. Klaszterünk megjelenésének kettős célja van egyfelől feltérképezni a legkorszerűbb fejlesztési irányokat, megoldásokat, technikákat és technológiákat, másfelől a Klaszter tagok, a tagokban rejlő lehetőségek és fejlesztési irányaink bemutatása az érdeklődőknek, felhívni a figyelmet tevékenységeinkre.

Ez a rendezvény lehetőséget ad arra is, hogy leendő partnerekkel építsünk ki kapcsolatokat, megismerjük az igényeket, melyeket figyelembe vehetünk majd a terveinkben, és lehetőséget ad arra is, hogy nyithassunk az Ázsiai piac felé.

Szólj hozzá

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>