Jó bornak is kell a…vonalkód!

wineredongreen

Gyakran rendelnek tőlünk partnereink nyomtatott címkét. Büszkék vagyunk arra, hogy a St. Andrea Egerszalókról vagy a somlói Kreinbacher, mint a magyar bor ikonjai, de a Bortársaság is, a legnagyobb bor választékkal tőlünk vásárol különböző címkéket.

Más területekről már megvannak a tapasztalataink arra, hogy a vonalkód címke extra információt is tartalmazzon az áruról, megmutassa annak értékeit. Erre leginkább a QR kód alkalmazásával van lehetőség, ugyanakkor NFC-s fejlesztőink készen állnak arra, hogy smart packaging alkalmazásokkal segítsük a Magyar Bor világpiaci megerősödését. Meggyőződésünk, hogy a bor olyan prémium fogyasztási cikk, amely hamarosan a legmodernebb azonosítási móddal jelenik meg a világszerte és mutatja meg kiváló tulajdonságait a vásárlók okos telefonján.

Részletekért, kérjük, keressen bennünket >>>

Szólj hozzá

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>