Zebra kártyanyomtatók és kellékanyagaik forgalmazása

Ettől az évtől kezdve foglalkozunk Zebra típusú kártyanyomtatók és kellékanyagaik forgalmazásával. Természetesen a nálunk vásárolt nyomtatókkal kapcsolatban műszaki segítséggel, tanácsadással is szolgálunk. Ez a kapcsolat nem újkeletű, a Zebra cég vonalkód nyomtatóit több, mint egy évtizede használjuk, forgalmazzuk és szükség esetén javítjuk ügyfeleink teljes megelégedése mellett.
Az alább felsorolt információkat csak ízelítőnek szánjuk, amennyiben valamelyik eszköz felkeltette az érdeklődését forduljon hozzánk és biztosan tudunk abban segíteni, hogy az önnek legjobban megfelelő eszközt kiválasszuk és a legkedvezőbb feltételek mellet átadjuk.

Zebra kártyanyomtató alapmodellek:
A modellekben az új rendszerű festékszalag kazetta és a kártyatisztító henger egyben, egységként cserélhető, így a kezelés egyszerűbbé vált.A nyomtatók kiegészíthetőek ethernet porttal és mágneskártya író/olvasóval, egyes típusok chipkártya kódolóval is.

 p100i.bmp  p110i.jpg  zebra-p110m-lg.jpg  p120i.jpg
 P100i  P110i  P110m  P120i
Színes és monokróm nyomtatás Színes és monokróm nyomtatás Csak monokróm nyomtatás Színes és monokróm nyomtatás
Egyesével történő kártyaadagolás     Kártyafordítóval

Zebra nagyteljesítményű kártyanyomtatók:
Folyamatos, nagy darabszámú nyomtatásra optimalizálva.

 P330M.jpg  p330i.jpg  Zebra%20P430i%20Card%20Printer.jpg
 P330m  P330i  P430i
Csak monokróm nyomtatás Színes és monokróm nyomtatás Színes és monokróm nyomtatás
    Kártyafordítóval

Szólj hozzá

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>